Treceți la conținutul principal

Changeling - Schimbul (2008)


Aseară eram într-o stare de "moţăială" şi butonam foarte enervată telecomanda în găsirea unui film reuşit. De ceva timp nu mai văzusem un film, care să-mi capteze atenţia. Până la urmă am rămas pe HBO. Spre norocul meu era genericul unui film, "SCHIMBUL". Zic: "Bun, ăsta trebuie să-mi placă." Observasem că era deja târziu şi nu credeam că voi sta prea mult, aşa că dacă filmul era prost, mă lua somnul foarte repede. Filmul era cu Angelina Jolie, deci am zis: "La ăsta mă uit!". Din cauză că HBO nu are publicitate, am stat fără apă, mâncare sau mers la baie. Una peste alta, trebuie să vezi filmul.

Despre film: Cel mai important este că filmul este creat după un caz real. Iar unele scene te fac să te cutremuri.
Trailer


Si filmul il poti vedea chiar aici

Multumesc Filmeok.NET pentru film. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana