Treceți la conținutul principal

Jos cu "voi"!


După lungi căutări si sperante doi indivizi se jucau pe malul bălţii si vorbeau de ce v-a ajunge România cînd copii lor vor fi mari la casa lor.
Unul dintre ei a scos un sunet strident si a început sa zică: Dacă nu va fi parlamentul si Basescu v-a fi foarte bine. Celălalt a izbucnit si a zis ca nu se poate trai fără Basescu, adică fără legi fără parlament.
Toata ziua au vorbit despre asta pana cînd au dat nas în nas cu Basescu si au vorbit cu el despre toate problemele statului. Cei doi au izbucnit în urlete si ţipete ca nu corect ce se întîmpla.Basescu le-a zis ca o sa se remedieze situaţia. Au continuat sa vorbească urat la adresa parlamentului. Cînd au ajuns acasă cei doi au povestit la nevestele lor si ele la rîndul lor mai departe si uite asa sa izbucnit o "răscoală" mare.
Basescu de la biroul lui cel de "fite" a auzit tot ce se întîmpla si a propus sa se facă dreptate.Tu ce crezi ca dacă am face si noi asa s-ar face dreptate în Romania?

Comentarii

 1. =))))


  poate...exista o probvabiliatate..desi nu cred...:|


  au murit atatia oameni din cauza lor si nu sa schimabt nimiq..nu se va schimab cu o simpla critica...adik cel putin asa gendesc eo ;)


  tine.o tot asa ! ;x  loveeee ;x

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana