Treceți la conținutul principal

Despre mine

Buna! :) Sunt o fire calma. Sunt nascuta sub zodia Gemeni. Sunt foarte bucuroasa ca am o asa familie si nu ma tem de nimic, doar de moarte. Sunt foarte curioasa. Imi plac filmele cu adolescenti la liceu. Imi place sa citesc doar cand am chef. Imi place sa scriu poezii sau povestiri. Cant la chitara si sunt pasionata de muzica. Imi place sa scriu pentru blog si voi sa imi cititi inscrierile. Imi place anotimpul vara, nu ca sunt nascuta in aceasta perioada doar ca mi sau petrecut multe lucruri frumoase vara, deacea imi place sa inot. Imi place sa fac poze vara la mare. Imi plac parcurile de distractii. Sunt o mare curioasa si vorbesc foarte mult si incerc sa imi acumulez "limbarita" si sa o folosesc pentru scopui bune deacea vreu sa ma fac actrita.

Sunt doar cateva aspecte fata de mine. Daca imi mai aduc aminte o sa va confirm. O zi buna!

Comentarii

 1. Frumos ai scris despre tine! Mult succes si spor la scris!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna!
  Am scris despre tine aici !
  Stiu ca ma intrebai daca pot scrie despre tine:
  http://wp.me/psWuJ-bz
  Uite ca am scris!
  Cu drag, sinsdesign

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana