Treceți la conținutul principal

Din ce in ce mai multi

Pentru noi oamenii ei sunt folositori si ne ajuta aproape în fiecare săptămînă pentru a veni de dimineaţă si a lua cu ei mirosul dintre cele mai aromate. Din păcate cu criza economică mai mulţi dintre concetăţeni lasă groapa asa si fac alta. Dar pana la urma vor chema un om deosebit definit prin 3-4 clase absolvite si reducînd stresul fata de părinţi. Ne trebuie asemenea oameni în România si poate si în alte tari, dar cred eu ca acei oameni deosebiti din alte tari sunt obligaţi sa aibă 8 clase terminate si un sam o profesinala. Din păcate pentru unii din fericire pentru mai puţini aceasta meserie"job" trebuie sa tragă tare pana la sfarsitul clasei a 8.

Deci, concetăţenii mei aveţi grija cate clase faceţi măcar la mesiria asta de om deosebit sa ajungeti.


Ps: pt unii care îşi bat joc de viaţa lor! (cred ca va-ti dat seama ce meserie este :)) )

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana