Treceți la conținutul principal

Minciuni sau...?

Cele mai frumoase clipe sunt petrecute în familie. În familia pe care o iubim si care ne iubeşte. Clipele cele mai frumoase se petrec în zile speciale cum ar fi Crăciunul. Crăciunul este cel mai frumos moment de regăsire cu familia.
Ziua de 24 decembrie si Crăciunul sunt nişte zile speciale. Mulţi oameni au senzaţia ca sunt mai înţelegători si mai linişti.
Toata lumea este fericită, copii cred ca cel mai mult. Dar sunt nişte neclarităţi în ce priveşte aceasta sărbătoare. Voi spune cîteva păreri ce tin de Crăciun si mai ales ce facem în post.

1. Suntem în postul Crăciunului.
2. De ce s-au făcut campaniile electorale si s-a votata preşedintele în post? Nu se gandesc ca unii mint si îşi dezamagesc postul de tot, ei săracii care s-au abtinut de la carnea de porc si nu au minţit si nu au vorbit de rău. Acum în perioada asta aţi pus alegerea preşedintelui?
3. Faza cu "Mosu" ca nu bla bla bla si ca nu bla bla nu spun mai multe ca cine ştie poate sunt printe voi cititori care mai stau cu sufletul la gura cînd aud de 24 decembrie :))
4. De ce pe astia mari, asa ca noi, ne minte ca cică nu ne-a luat nimic si se prefac ca nu ştiu despre ce este vorba, de ce cadou sa ia de Crăciun?

Acestea sunt unele minciuni fregvente în postul Crăciunului. Dar unele se accepta ca na suntem în România. O seara buna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana