Minciuni sau...?

Cele mai frumoase clipe sunt petrecute în familie. În familia pe care o iubim si care ne iubeşte. Clipele cele mai frumoase se petrec în zile speciale cum ar fi Crăciunul. Crăciunul este cel mai frumos moment de regăsire cu familia.
Ziua de 24 decembrie si Crăciunul sunt nişte zile speciale. Mulţi oameni au senzaţia ca sunt mai înţelegători si mai linişti.
Toata lumea este fericită, copii cred ca cel mai mult. Dar sunt nişte neclarităţi în ce priveşte aceasta sărbătoare. Voi spune cîteva păreri ce tin de Crăciun si mai ales ce facem în post.

1. Suntem în postul Crăciunului.
2. De ce s-au făcut campaniile electorale si s-a votata preşedintele în post? Nu se gandesc ca unii mint si îşi dezamagesc postul de tot, ei săracii care s-au abtinut de la carnea de porc si nu au minţit si nu au vorbit de rău. Acum în perioada asta aţi pus alegerea preşedintelui?
3. Faza cu "Mosu" ca nu bla bla bla si ca nu bla bla nu spun mai multe ca cine ştie poate sunt printe voi cititori care mai stau cu sufletul la gura cînd aud de 24 decembrie :))
4. De ce pe astia mari, asa ca noi, ne minte ca cică nu ne-a luat nimic si se prefac ca nu ştiu despre ce este vorba, de ce cadou sa ia de Crăciun?

Acestea sunt unele minciuni fregvente în postul Crăciunului. Dar unele se accepta ca na suntem în România. O seara buna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste