Treceți la conținutul principal

Sfarsit

Credeti in Dumnezeu? Da, eu cred si ma rog in fiecare seara la el. Ma rog sa nu fi ajuns aici. Si cred ca exista si soarta. Soarta mea este sa ajung aici si sa indur toate astea. Din pacate cineva nu spun cine ca poate ma aude, mi-a facut viata un labirind din care nu pot iesi niciodata. Ea este devina, din pacate, poate ca nu a stiut ce face la momentul acela dar nu cred ca rea sa afle ce vreu ce acum sa ii fac ei. Si parintii mei confirma acest lucru, ca ea ma adus aici. Si daca cineva va citi aceste randuri sa inchida pagina pentru ca nu mai are nici un rost sa continui totul e in zadar. Parca ea e dumnezeul meu si parca ea mi-a horata soarta atunci. Daca o sa citeasca cine trebuie aceste randuri, ma va ajuta sa ies din labirind. Si imi pare rau pentru cei care nu inteleg mai mult nu pot sa explic. Ma bucur pentru cei care au inteles. Acum sunt doar eu cu mine. In mine se petrec multe nici eu nu stiu deci nu am cum sa va explic. Daca acel cineva o sa citeasca mai sus o sa fiu si si eu fericita. Nu am avut curajul sa ii zic in fata, ma feresc de ei de amandoi pentru ca voi crede ca au inteles gresit exact la unii dintre voi.

Atata am vrut sa spun, mai multe.. toate la timpul lor mai bine.

Comentarii

 1. Uite ce cred eu : http://b88piequotes.blogspot.com/2009/09/foile-vietii-se-intorc-foarte-rapid.html

  Karl Marx zicea ca religia este alinarea creaturii asuprite, inima unei lumi fără inimă şi sufletul unei condiţii fără suflet. Este opiul maselor.
  Dar e bine sa crezi in ceva. Astfel te vei simti mult mai putin singura..

  RăspundețiȘtergere
 2. Momente de disperare avem cu totii. Dar astea trec, la fel ca orice altceva in viata.

  Dacă venirea ar fi fost după mine - n-aş fi venit.
  Dacă plecarea ar fi fost după mine - n-aş fi plecat.
  Ce bine-ar fi fost ca în lumea aceasta
  Să nu fi venit, să nu fi plecat, să nu fi trăit

  (Omar Khayyam)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana