Treceți la conținutul principal

Catel nou


Azi a venit mama cu un caine nu stiu ce rasa este dar este foarte frumos. Nu prea ii place sa fie fotografiata asa ca i-am facut cateva poze fara sa isi dea seama :)) I-am pus numele CIUCHI(nu prea se potriveste ca este fata, dar ma mir ca raspune, asa mi-a venit si i-am facut baie. Este cuminte nu latra si este jucausa.
Multi o sa zica "inca unu? cati caini ai?", asta este doar al nostru sta la noi in casa, ceilati 7-6 sunt jos la bunicamea. (poze)

Comentarii

  1. arata exact ca al meu,este o corcitura de peckinez care aduce a papillon.Imi pare rau ca nu pot pune poza sa vezi ca-s aproximativ identici,al meu e baietel si-l cheama GOE.
    http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=3799
    Sper sa merga linkul sa vezi cateva imagini cu Goe, ce drag imi este ca nu e singurul care arata asa fiindca mi-l categoriseau drept "ciudatenie razgaiata" :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. uitasem,sa-ti traiasca.Daca seamana cu al meu si altfel decat fizic,atentie ca-i foarte sensibila. Sa-i faci vaccinurile si sa nu prea o tii afara.;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Cum ma las de fumat?

Eşti fumător?    Poate ai căutat măcar o dată în viaţă pe internet "cum să mă las de fumat?" dar nu ai dat peste o relatare a unuia care a încercat diverse metode. 
    Acum câteva zile mi-am dat seama că într-un interval foarte scurt am fumat foarte multe ţigări şi asta m-a adus la a treia tentativă de a mă lăsa de fumat, şi sper eu şi ultima. Acesta a fost unul dintre motive. M-am mai gândit la faptul că sunt aproximativ 500 lei pe lună arşi la propriu, plus sănătatea mea, pe care la vârsta asta o neglijez. Şi ultimul motiv secundar ar fi faptul că văd multe lume care se preocupa de ceva înafară de facultate sau muncă. Aşa că m-am gândit că " a mă lăsa de fumat" să fie pentru mine o nouă provocare.
   Totul a început de a-mi spune "Nu mai fumez, asta e ultima ţigară şi punct." Am rezistat 10 ore fără să fumez. În aceste 10 ore am ajuns la o concluzie personală. 
Există 2 tipuri de depententa.
   Fizică - în care se instalează acel tic de manevrare a ţigăr…