Treceți la conținutul principal

Primele lucruri din luna Martie

Prima zi de soare din luna asta. Macar a fost cald si o atmosfera placuta pe terenul de sport. Am reusit sa iau mingea de hambal si sa dau de doua ori la poarta, dar mi-am dat seama ca era murdara.(asta nu conteaza)

Prima zi din luna in care ma duc in directia opusa unde stau, pentru a merge cu un coleg sa plateasca nu stiu ce.

Prima zi din luna in care am ras cu pofta cand am realizat ca am pierdut un dialog esential din Amurg.(merci Ana ca mi-ai aratat!)

Prima zi din luna in care nu am invatat o boaba la Istorie. A iertat toate fetele cu pretextul ca este saptamana noastra.

Prima zi din luna in care m-am plimbat prin scoala ca nebuna. Eu si cu Simona mai ales, am facut ture..ca na.. suntem de serviciu.

Prima zi din luna cand am ras de nu mai puteam de burta. Au fost foarte multe motive.

Prima zi din luna cand imi scriu si eu tema la Romana. (asta trebuie sa o notez in calendar)

Prima zi din luna cand scriu cu adevarat ceva pe blog.. interesant ma refer.

Comentarii

 1. E bun ca mai ai si zile de astea in care te simti bine. In ultima vreme sunt cam putine zilele de acest tip.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai uitat sa spui: "Prima zi din luna ... era de fapt a doua"! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. @Robert: NU,Robert este prima zi din luna Martie cand fac aceste lucruri nu ma refeream la zi ca este 2 si nu 1..

  @Cristian: eu am bucur foarte tare ca macar 1 pe luna sa avem zile asa de frumoase.

  RăspundețiȘtergere
 4. Aham... am inteles. Sa nu uit:
  La multi ani de 8 martie!

  RăspundețiȘtergere
 5. A fost draguta data de 2 martie pentru tine :D Azi 8 martie.. iti spun La multi ani :P Si sper sa zambesti si sa fi fericita .. asa.. ca in prima zi din luna ;)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Cum ma las de fumat?

Eşti fumător?    Poate ai căutat măcar o dată în viaţă pe internet "cum să mă las de fumat?" dar nu ai dat peste o relatare a unuia care a încercat diverse metode. 
    Acum câteva zile mi-am dat seama că într-un interval foarte scurt am fumat foarte multe ţigări şi asta m-a adus la a treia tentativă de a mă lăsa de fumat, şi sper eu şi ultima. Acesta a fost unul dintre motive. M-am mai gândit la faptul că sunt aproximativ 500 lei pe lună arşi la propriu, plus sănătatea mea, pe care la vârsta asta o neglijez. Şi ultimul motiv secundar ar fi faptul că văd multe lume care se preocupa de ceva înafară de facultate sau muncă. Aşa că m-am gândit că " a mă lăsa de fumat" să fie pentru mine o nouă provocare.
   Totul a început de a-mi spune "Nu mai fumez, asta e ultima ţigară şi punct." Am rezistat 10 ore fără să fumez. În aceste 10 ore am ajuns la o concluzie personală. 
Există 2 tipuri de depententa.
   Fizică - în care se instalează acel tic de manevrare a ţigăr…