Treceți la conținutul principal

Cel mai mare dusman al tau

Este intersant cat de imprevizibile pot fi unele lucruri in viata de zi cu zi.Stam si analizam situatiile cu o logica demna de luat in calcul inca am putea sa pariem pe cel mai scump lucru din viata noastra ca vom castiga.Exemplificand aceste lucruri stam si ne gandim la cei ce ne fac rau sau ce si-ar dori acest lucru iar noi evident dupa ce ne-am dat  seama de faptul ca aceste personae ne urasc si ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu noi ne luam jucariile si mergem cu un rand mai departe de ei ca sa nu avem probleme. Dar de data asta ne inselam, ar fi trebuit sa ramanem acolo pentru ca dusmanul te va urmarii oriunde vei merge,iti va vedea toate greselile,va iesi chiar din inima ta chiar cand nu te astepti si intr-un final realizezi ca « tu » esti acela,tu esti dusmanul de care ar trebui sa te temi cel mai mult. Tu singur iti faci rau in toate situatiile, deciziile iti apartin fie ele bune sau rele.
Situatiile de genu “dusmanii ma inconjoara!” sunt patetice si lipsite de sens si asta doar pentru ca tu esti singurul care-si face rau. Tu iti creezi impresii, tu te poti speria singur chir daca nu este nimeni in spatele tau in timp ce tu mergi seara pe strada .Ce-i drept sintagma respectiva are un sambure de adevar,esti incojurat de propria-ti persoana. Tu esti responsabil de ceea ce vei deveni peste ani si ceea ce hotarasti sa faci cu viata ta.

By Alex

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana