Treceți la conținutul principal

Cum te relaxezi?

Azi dupa cum stiti este vineri. Ziua aceasta trece al naibii de greu. Ajungi acasa, te schimbi in haine confortabile, mananci, iti verifici e-mail-ul si te bagi in pat. Stai si te uiti pe tavan o ora intreaga fara sa te ia somnul sau macar sa-ti vina in minte o idee care sa te faca fericit/a.

Incearca, in fiecare vineri iubitul, iubita, mama, tata, bunica, bunicul, cainele sau chiar tu, incearca sa-ti faci un masaj. Incepand de la gat pana la talpi. O sa vezi ca ai sa scapi de toata tensiunea acumulata in saptamana ce-a trecut.

La mine functioneaza si dupa ce imi fac "masajul" imi vine cheful, ba de citit, ba de invatat, ba de un film etc.O a doua metoda de relaxare este o baie fiebinte. Dai drumul ca cada(cei care aveti dus, va puteti duce la vecinul/vecina) cu apa fierbinte cu putin spumant de baie cu arome diverse si sa stai cam 20 de minute inchizand ochii si gandindu-te la liniste, pace si mai ales relaxare. Incearca sa ierti pe toti cei care ti-au gresit si incearca sa gasesti solutiile convenabile problemelor cotidiene.


La sfarsitul acestor "terapi" gandeste-te si la ce faci in weekend. O cina romantica, iesit in oras(e cam frig), vine el la tine , te duci tu la el, film, pub etc.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana