Cum te relaxezi?

Azi dupa cum stiti este vineri. Ziua aceasta trece al naibii de greu. Ajungi acasa, te schimbi in haine confortabile, mananci, iti verifici e-mail-ul si te bagi in pat. Stai si te uiti pe tavan o ora intreaga fara sa te ia somnul sau macar sa-ti vina in minte o idee care sa te faca fericit/a.

Incearca, in fiecare vineri iubitul, iubita, mama, tata, bunica, bunicul, cainele sau chiar tu, incearca sa-ti faci un masaj. Incepand de la gat pana la talpi. O sa vezi ca ai sa scapi de toata tensiunea acumulata in saptamana ce-a trecut.

La mine functioneaza si dupa ce imi fac "masajul" imi vine cheful, ba de citit, ba de invatat, ba de un film etc.



O a doua metoda de relaxare este o baie fiebinte. Dai drumul ca cada(cei care aveti dus, va puteti duce la vecinul/vecina) cu apa fierbinte cu putin spumant de baie cu arome diverse si sa stai cam 20 de minute inchizand ochii si gandindu-te la liniste, pace si mai ales relaxare. Incearca sa ierti pe toti cei care ti-au gresit si incearca sa gasesti solutiile convenabile problemelor cotidiene.


La sfarsitul acestor "terapi" gandeste-te si la ce faci in weekend. O cina romantica, iesit in oras(e cam frig), vine el la tine , te duci tu la el, film, pub etc.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste