Treceți la conținutul principal

Jurnal electronic IV

Draga jurnalule,
Astazi  a venit in vizita la spital, omul care mi-a stricat viata si la propriu si la figurat. Mi-a adus flori. Frumoase n-am ce zice, dar pentru mine nu inseamna mare lucru. Daca ar exista flori pentru regenerarea sufletului, pentru vindecarea lui, da, poate sa-mi aduca o duzina.


A venit cu lacrimi in ochi. Poate sa planga aceasta fiinta? Uite ca poate si sper ca a plans cu regret si nu doar sa-l vad eu. A folosit cuvantul "Iarta-ma!" de atatea ori incat nu-i mai inteleg rostul. A incercat sa imi explice ca el nu are nici o vina exacta. Si chiar asa este pentru ca politia nu i-a putut face nimic, ca nu el a dat peste mine. Dar mi-a explicat ca daca nu ne certam in seara aia eu nu plecam de-acasa si nu pateam accidentul. 


In restul minutelor ramase, a stat, se uita cand la mine, cand la mama si nu stia ce sa zica.
Timpul a trecut surprinzator de repede si am scapat de el imediat. 


Maine ma intorc cu continuarea ca acum trebuie sa vorbesc cu doctorul


Ramai cu bine

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana