Treceți la conținutul principal

Transportul in comun


Transportul in comun este un mijloc prin care oamenii isi exprima sentimentele sau trairile verbal sau non-verbal. Aici poti afla multe locutiuni verbale foarte inflorite si semne obscene nenumarate.
Fiind aglomerat n-ai de ce te tine, oricum nu ai unde sa cazi. Daca ai avea ghinionul sa cazi atunci cand babele si mosnegii se grabesc sa coboare, uitand in prealabil sa coboare din cauza discutiei aprinse despre tara noastra care o ia la vale, ai fi calcat in picioare de toata masina.

Oamenii care nu se spala, dar au gura cat am eu casa, sunt niste persoane venite din alta galaxie. Nu ii suport. I-as lua frumusel de mana si i-as invita la mine in cada si i-as spala cu manutele mele. Serios! :))

Exemplu concret:
Eu ca sa ajung acasa trebuie sa iau maxi-taxi. Ce este maxi-taxi? Este o masinarie cu patru roti, care merge pe benzina(cred), huruie si parca sta sa cada.

In seara asta cand am venit de la liceu. Am avut parte de tot tacanul. O femeie pe la 35-40 de ani vorbea despre cum a facut ea facultatea si are ea multi bani si se lafaie in bani etc. Ma intreb: Femeie, atunci de ce mergi cu maxi, daca tu iti faci baie in euroi?
Un bosorog care mirosea in ultimul hal. Imi mai era si foame. ;))
Cand s-au inbulzit toti sa coboare la o statie mai importanta m-au lovit peste genunchi si m-au trecut toate apele e bine ca am gasit un loc pe scaun.

Da, deci ziua asta a inceput prost si s-a terminat si mai prost.

Multumesc!

Cred ca mai bine se calatorea pe vremuri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana