Treceți la conținutul principal

Cărţi de citit

Prima carte pe care am citit-o cap-coadă şi mi-a plăcut a fost: Elevul Dima dintr-a şaptea.
Încă nu-mi plăceau romanele aşa de mult şi o perioadă am căutat ceva care să-mi deschidă apetitul la citit, asa că o prietenă mi-a recomandat Twilight Saga, le-am citit pe toate patru. A urmat...
Pe urma a venit, iar o perioadă în care nu aveam timp să citesc ceea ce-mi plăcea şi citeam mai mult ce mi se cerea la şcoală: Mara, Moromeţii etc.

După am început să citesc aproape toate romanele de dragoste ale lui Nicholas Sparks

În timpul verii când mama făcea curat în mega-biblioteca noastră, am găsit o cărticică subţirică cu litere mari pe care scria mare Sandra Brown. Am citit două cărţi de la ea, pentru că nu îmi permitea timpul şi nici acum nu-mi permite. 

Vestita şcoală m-a acaparat din nou şi m-am apucat de Ion, Pădurea Spânzuraţiilor şi Ultima noapte de dragoste, întai noapte de război(U.n.d I.n.r -cum îmi place mie să prescurtez titlul) acum sunt la ea, şi deja am început să casc din cauza războiului, dragostea mi-a plăcut, n-am ce zice, dar războiul este teribil şi extra plictisitor(recomand, dacă se poate, doar "ultima noapte de dragoste"). 

Acum vreau să termin cu U.n.d I.n.r şi să încep Maitreyi, am auzit de la mama că e numai dragoste, fără politică, fără război. Cred că o sa-mi placă. 

Urmează Enigma Otiliei, etc. 

Am pe un poster unele cărţi citite şi intervalul în care le-am citit(nu băgaţi în seamă pe Justin Biber, nu aveam al poster mai mare :D)

Comentarii

 1. maitreyi e absolut superba :x cred ca am citit-o de o suta de ori 8->

  RăspundețiȘtergere
 2. @iri: las razboiul si o iau pe Maitreyi :))

  RăspundețiȘtergere
 3. 1. Bieber?!? =))
  2. Ai citit "Elevul Dima dintr-a şaptea" şi nu ai citit "Cişmigiu et comp." ? Ţi-o recomand.
  3. Bieber ??? =))

  RăspundețiȘtergere
 4. @stiLiez: 1. am si zis de ce Biber :))
  2. Am citit, dar am zis in mare cartile importante pentru mine. Ms oricum:*
  3. Nu fii rauuu, nu aveam un alt poster mai maree :))

  RăspundețiȘtergere
 5. @Emme, ok, ok, am înţeles de ce ai ales posterul ăla... cu Bieber ...

  RăspundețiȘtergere
 6. Um...fara suparare, dar cati ani ai? Eu sunt clasa a8a si ai mei imi zic ca Maitreyi nu e pt varsta mea.
  Razboi=plictisitor pt mine. N-am citit U.n.d.I.n.r.:))

  RăspundețiȘtergere
 7. @Nyx: pai da, tu acum ai 14 ani, eu am 16. Diferenta nu e mare, dar atunci cand ai sa ajungi la liceu ai sa vezi ca totul o sa se schimbe, sunt intra 10 si Maitreyi este pentru BAC :)) :D

  RăspundețiȘtergere
 8. @Nyx, btw, mişto nume da' zici că eşti băiat (probail că-l citesc eu greşit), aşa, în legătură cu cărţile, uite sfat aici la mine: eşti a VIII-a, tre' să intri la liceu, ai tăi nu te lasă să citeşti cărţi, nene, EŞTI CEA MAI TARE PUŞTOAICĂ DE 14 ANI pe care-o ştiu. Cum naiba să-ţi zică un părinte întreg la cap să nu citeşti o carte... în fine, nu despre asta e vorba.

  Văd că ai blog, deci automat îţi place să citeşti alte bloguri. Dacă Emme se apucă să scrie despre război? Ce faci? Dar dacă 99% din blogosferă o să scrie despre război, din nou, tu ce faci? Chestia legată de "război = nu citi că nu-i pentru tine" e o mare prostie. Tu eşti singura care poate hotărâ că o carte/articol/bucată de ziar/un text pe hârtia igienică e plăcut de citit sau nu.

  Iar dacă-s obligatorii, clar, e obligatoriu :))

  RăspundețiȘtergere
 9. Interesanta ideea cu posterul, eu am niste foi normale atarnate de pereti ... plictisitor :D

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana