Treceți la conținutul principal

Las Vegas

"Las Vegas, beibi!"

Aşa strigam când eram în casă şi mai aveam nevoie de încă o brioşă şi o gură de cafea ca să pot ieşi pe uşă. M-am încălțat într-un picior şi mi-am luat geaca de piele. Bagajele erau deja în maşină, iar ochelarii de soare străluceau pe bord.

"Las Vegas, iubitule!"

Aşa strigam când eram în maşină şi mi-am pus bine centura de siguranţă şi am plecat lăsând în urma noastră numai casa goală şi pe acei "nimeni" care ne vor aştepta. Eram tare fericită şi mi-am imginat deja la ce hotel ne vom caza şi cum va arăta baia şi dormitorul. De-abia aşteptam să mă urc în patul imens de două persoane şi să sar până îmi venea toată mâncarea înapoi. 

"Las Vegas, honey!" 

Aşa strigam când eram cu bagajele în mână şi aşteptam să vină cineva să ni le ducă în cameră. Eram tare mirată. Mă uitam la acele clădiri înalte şi nu îmi venea să cred că am ajuns la destinaţie. Totul a început să se cutremure în jurul meu şi nu am mai văzut nimic, decât fum sau era ceaţă? Nu îmi mai aduc aminte bine. Oricum, ştiu doar că eu am ajuns singură acolo, nu am fost cu nimeni. Atunci cu cine am vorbit tot drumul? 


Comentarii

 1. wtf is this. lasa-te de scris. n-ai treaba

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu daca dumneata ai blog si daca ai sa-ti fie rusine. N-ai fost in stare sa-ti lasi adresa aici. Si daca chiar n-ai blog, nu stiu de ce te freaca pe tine de ce scriu eu. Inseamna ca nu stii ce-i aia munca de blogger.

  Daca nu-ti convine cum scriu, poti sa iesi chiar acum de pe blogul meu.

  Zi mersi ca mama m-a invatat sa ma port civilizat :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi pare rau ca nu suporti critica, ea fiind totusi specifica activitatii pe care ti-ai ales-o. Daca tu esti libera sa scrii orice atunci si eu am voie sa critic mai ales daca eu consider ca este o critica indreptatita. Aceasta postare tu ai facut-o publica, prin urmare supunand-o criticii.

  M-am uitat putin pe blogul tau si ai mari probleme de exprimare si faci greseli gramaticale nepermise. Nu mai punem la socoteala faptul ca postarile nu au logica sau sens. In opinia mea nu ai talent, simt artistic, profunzime, cunostiinte literare sau cursivitate literara. Nu am nimic cu tine, nu te cunosc dar ceea ce faci tu aici nu se cheama "munca", tu ce visezi noaptea te apuci si scrii a doua zi pe blog, probabil din lipsa de activitate.

  Sper sa tii cont de faptul ca nu am facut altceva decat sa critic continutul blogului tau si nu pe tine personal si ca vei alege sa faci public acest comentariu.

  Iti multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu il lua in seama...mie imi place foarte mult cum scrii si te admir foarte mult si tine-o tot asa.O zi buna.Pot sa imi vizitezi blogul aici:http://strudelscrie.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana