Treceți la conținutul principal

Refresh


Cred că ţi s-a întâmplat măcar o singură dată să vrei să iei viaţa de la început. Să fii tu ăla de dinainte şi să te bucuri mai mult de clipele care înainte te făceau să sari în sus de bucurie, iar acum ai doar un simplu zâmbet în colţul din dreapta a gurii.

Ţi-ai dorit să te naşti din nou şi să nu mai faci aceleaşi greşeli? Să fii mai înţelept, mai bun, mai optimist şi mai cu tupeu, pentru că în viaţă dacă n-ai şi puţin tupeu, să te porţi ca o fiară, n-ai să reuşeşti. Trebuie să-ţi calci puţin pe sentimentele rănite, să le pui deoparte, să-ţi impui să nu te mai gândeşti la ele. E greu, ştiu, dar aşa vei deveni mai bun, mai cu experienţă de viaţă. Chiar dacă doare, tu trebuie să mergi înainte şi să îţi găseşti altceva de făcut sau să-ţi găseşti pe altcineva. Chiar dacă  la început ţi se pare greu, ai nevoie de acea schimbare, vrei să-ţi dai un refresh şi crezi că meriţi mai mult ca înainte. 

Dar nu uita să fii tu ăla, pe care l-am cunoscut.


Paște fericit vă doresc! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana