Treceți la conținutul principal

Stii bancu' cu "timpul"?

Stăteam cu ochii închişi  şi încercam să adorm. Camera în care eram, o pot cataloga cea mai bună cameră, pentru că aici nu am coşmaruri şi aici aş putea dormi 48 de ore fără apă şi mâncare. 
În seara aceea nu ştiu cum s-au nimerit două ceasuri care nici măcar nu erau în acelaşi timp. Cel de pe perete, nu numai că era înainte cu o secundă faţă de celălalt, dar mai era şi în urmă cu o oră. Pentru că în zilele noastre timpul nu ne mai este preţios şi din cauza haousului de afară a fost lăsat în urmă. 
Ceasul de pe noptieră era adus chiar de mine, când eram mai mică, atunci timpul era mult mai înţelegător şi răbdător. Când a început să o ia razna, am hotărât să-l las pe noptiera bunicii. Timpul pentru ea este foarte important, chiar dacă este cu o secundă în urmă.


Încearcă să preţuieşti fiecare secundă, chiar dacă este prima sau ultima din viaţa ta. 


Comentarii

 1. Adevăr grăieşti, emme.
  Frumos îndemnul de la sfârşit!

  O zi bună!>:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. a revenit piciu. intodeaua trebuie sa pretuim fiecare ora,minut sau secunda din viata :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Stii bancul cu timpul ? 'ti-mpula mea

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana