Treceți la conținutul principal

Fuck off


Fuck off, again! 

Mai multe la Costin

Comentarii

 1. cineva te-a suparat .. o duminica placuta !

  RăspundețiȘtergere
 2. Emme, ai dat foc norilor. Să vină pompieii altor nori pentru a stinge focul din nori.

  RăspundețiȘtergere
 3. Este o poveste destul de lunga, cine nu are chef sa citeasca se poate opri aici.

  Am avut multe weekend-uri pe care nu am stiut sa le apreciez, pur si simplu stateam si nu aveam chef nici macar sa ma uit la un film sau serial. Acum ca am stat un weekend intreg la un concurs "Tinerii dezbat Editia 2012" si au fost emotii, nedormita, stresul pe care l-am acumulat din cauza tezele m-a facut sa ma gandesc mai bine la timpul meu liber si cu ocazia asta mi-am dat seama ca trebuie sa profiti de fiecare clipa pe care o ai libera si sa faci ceea ce-ti place si ceea ce te face sa te relaxezi.

  Nu pot sa spun ca nu m-am simtit bine la concurs, pentru ca au fost acolo niste emotii pe care nu le-am mai trait pana acum. Nu vreau sa spun ca au fost puternice, au avut alta manifestare. Depilda cand am cantat pe scena emotiile tindeau spre negativism, dar acestea m-au inclinat sa vorbesc frumos si coerent, adica m-au sustinut pozitiv.

  Pe langa toate astea, am invatat o groaza de lucruri.

  Daca vreti sa aflati mai multe, zilele astea am sa fac un articol despre respectivul concurs si o sa revin cu detalii.

  Acum sunt foarte-foarte obosita si ma duc direct in pat. :D

  O duminica frumoasa va urez!

  RăspundețiȘtergere
 4. Lasa ca va trece si iti vei reveni, vei mai avea in viata si zile urate dar vei merge mai departe...

  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
 5. Aha! Am inteles!
  Pai atunci sa asteptam sa scrii articolul acela :)
  O zi buna si scuze pt. vizita atat de intarziata! :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Cum ma las de fumat?

Eşti fumător?    Poate ai căutat măcar o dată în viaţă pe internet "cum să mă las de fumat?" dar nu ai dat peste o relatare a unuia care a încercat diverse metode. 
    Acum câteva zile mi-am dat seama că într-un interval foarte scurt am fumat foarte multe ţigări şi asta m-a adus la a treia tentativă de a mă lăsa de fumat, şi sper eu şi ultima. Acesta a fost unul dintre motive. M-am mai gândit la faptul că sunt aproximativ 500 lei pe lună arşi la propriu, plus sănătatea mea, pe care la vârsta asta o neglijez. Şi ultimul motiv secundar ar fi faptul că văd multe lume care se preocupa de ceva înafară de facultate sau muncă. Aşa că m-am gândit că " a mă lăsa de fumat" să fie pentru mine o nouă provocare.
   Totul a început de a-mi spune "Nu mai fumez, asta e ultima ţigară şi punct." Am rezistat 10 ore fără să fumez. În aceste 10 ore am ajuns la o concluzie personală. 
Există 2 tipuri de depententa.
   Fizică - în care se instalează acel tic de manevrare a ţigăr…