Treceți la conținutul principal

Sherlock Holmes ma inspira


Căldura de afară şi durerea fizică mă împiedică să scriu ceva frumos, liniştitor, la subiect, cursiv etc. 

Astăzi pentru că e duminică, vreau să fiu liniştită şi să-mi văd de lecturarea cărţii pe care am început să o citesc aseară. Aventurile lui Sherlock Holmes, chiar dacă joi am teză la matematică, mă fascinează această carte şi nu pot să o las. 

Uite că am găsit şi un subiect pe care aş vrea să-l dezbat cu voi. 


Mie, mi se întâmplă mai mereu să am mai multe probleme de rezolvat într-o zi sau sarcini pe care eu singură mi le-am asumat. Ca de exemplu astăzi trebuie să fac două articole pentru Revista Şcolii, să caut nişte legi pentru un concurs de dezbateri şi să fac exerciţii la matematică. 

Am reuşit doar 50% din aceste sarcini să le duc la sfârşit. Am scris doar unul dintre articole, am găsit doar una dintre legi, iar la matematică trăiesc cu impresia că ştiu.

Unde voiam să ajung. De multe ori se întâmplă să am zile de genul şi de foarte multe ori se întâmplă să apară alta sarcină pe care o fac de drag. Astăzi sarcina pe care o fac cu drag este să citesc, chiar dacă ştiu că am de făcut atâtea. 

Concluzia: Ceea ce faci cu drag, în primul rând îţi iese, faci cu spor şi laşi tot ce este mai important pentru a o termina.

Comentarii

 1. Hihi.. sunt în aceeași situație ca tine. Citesc o carte interesantă, mâine am teză la română și ascultare la mate.. dar nu fac nimic în legătură cu ele :))
  Baftă joi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Anna: suntem in aceasi situatie, vorba ta. Ms mult si succes si tie maine! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai o leapsa de la mine :X:X http://mistocareala.ro/leapsa-20-sportul/

  RăspundețiȘtergere
 4. Mistocareala: am sa o fac cand ma lasa timpul :D. Multumesc:*

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana