Treceți la conținutul principal

Și ce?

Am aflat acum câteva zile că am o personalitate foarte puternică. Sunt încăpăţânată, chiar dacă nu trebuie, dar îmi place să-mi pun ambiţia cu cineva mai mare ca mine, doar pentru simplu fapt să văd cât îl duce capu'.

Urăsc persoanele care îmi spun de personalitatea mea puternică şi în acelaşi timp spun că o să pierd în viaţa din cauza asta. 
Din punctul meu de vedere să ai o personalitate puternică este un atu în zilele noastre. Nu să şteargă toată lumea cu tine pe jos. 

Sunt puternică din mai multe puncte de vedere şi ştiu să spun stop, dar când văd câtă prostie este în jurul meu, încerc să-mi formez o carapace şi să mă ascund. 

Aşa că, dacă eşti în starea mea, atunci când ţi-a fost jignită personalitatea puternică, încearcă să le razi în nas acelor persoane, care nu te apreciază aşa cum eşti. 


Comentarii

 1. Nu-ti face griji. Persoanele incapatanate duc mult mai multe lucruri la bun sfarsit, au mai multa tarie de caracter si o vointa incredibila. Ignora ce-ti spune restul lumii, sunt doar gelosi.

  RăspundețiȘtergere
 2. David: la asta ma gandeam si eu. exista gelozie :P

  RăspundețiȘtergere
 3. ai dreptate , este un atu....eu am o personalitate puternica insa nu in toate situatiile...depinde :) uneori sunt si timida :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Un suflet de copila: eu nici nu stiu ce inseamna sa fii timid :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Persoanele incapatanate pierd alte persoane, am trait-o pe pielea mea, dar nu imi pasa ;) Cine ma merita ma are alaturi.. cine nu.. nu.

  Consider ca am o personalitate puternica deoarece stiu sa iau decizii bune, indiferent ca mi-ar aduce sau nu fericirea :) Sa nu mai vorbim de incapatanare (sunt tauuur :> )..

  Dar pe de alta parte sunt timida si sensibila... dar asta nu inseamna ca ma las calcata in picioare... FUCK THIS WORLD1 :-J \M/

  RăspundețiȘtergere
 6. Ghost painter: cand am zis de "calcat in picioare" am exagerat putin :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Ai dreptate.Este o calitate.In zilele noastre avem nevoie de asa ceva . Te felicit !

  RăspundețiȘtergere
 8. Cu totii am trecut printr-o oarecare timiditate, care se poate transforma intr-o tarie de caracter.
  ''La cate pietre am luat in cap, normal ca am un caracter de piatra" citez,

  Cred ca trebuie sa pastram un anumit echilibru. Atunci cand este nevoie ...sa fim puternici, dar cand nu este cazul, sa stim sa o lasam mai moale.

  RăspundețiȘtergere
 9. Robert: da, asa este, ai dreptate

  RăspundețiȘtergere
 10. Este o calitate foarte mare. Te felicit !

  RăspundețiȘtergere
 11. e o calitate..dar cand ai de a face cu minti nu tocmai luminate care nu accepta "adevarul" pozitia secunda sau mai bine zis limitarea din capul lor, persoanele acelea nu te vor intelege,te vor invidia si iti vor deveni dusmani, asa ca de multe ori mai bine ii lasi in intunericul acela in care se complac

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste

Nu este 14 Februarie, stiu.                 Nu poți să treci cu vederea atunci când un prieten te roagă sa-l ajuți să-i facă iubitei lui un cadou mai special. A relatat cum s-au cunoscut și decursul relație lor pana în prezent.
Mă bucur pentru voi, Bianca și Andrei, ca sunt fericiți și să mă chemați la nunta voastră.(hihi)                                                                                                                                                 

Nu putem spune că relaţia noastră a avut un început fantastic. Un început despre care se scrie în cărţi sau despre care se pot face filme. Nu putem spune că am fost amândoi ”wow” de la început sau că a fost ceva plănuit. Însă putem spune că datorită acestui început, continuarea a fost mai frumoasă decât se scrie în cărţi, mai minunată decât acele poveşti de dragoste despre care se fac filme.                          Începutul nostru a fost perfect aşa cum a fost, deoarece, uită-ne aici, iubindu-ne la nebunie şi din ce în ce ma…