Treceți la conținutul principal

Urât...


    Vremea urâtă de afară mă împiedică să gândesc şi de aceea nu am nicio idee, niciun sentiment, nicio motivaţie.
    Ploua şi asta mă întristează, mă face să stau în casă şi să citesc o carte bună, plăcută care să mă scoată din această depresie atmosferică.
   Depresia atmosferică este inventată de mine, adică nu am ami auzit aşa ceva. Ce vrea să exprime? Este acea senzaţie când nu ai chef de nimic şi tot ceea ce poţi face pentru a ieşi din această stare este să faci ceea ce-ţi place, dar timpul şi oboseala te împiedică mai mereu.
    Deci timpul, vremea urâtă şi oboseala îmi strică sfârşitul de săptămână. Dacă era frumos afară, poate nu mai eram obosită şi cu siguranţă îmi făceam timp.Comentarii

 1. Si eu am o starea stupida, cu toate ca de aseara nu mai ploua, dar nu-i timpul trecut.

  RăspundețiȘtergere
 2. Catalin: stare stupida am si eu... ploaia e devina ;))

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru mine ploaia este un beneficiu. Ploaie aduce creativitate si inspiratie.Ma face sa compun poezii pe banda rulanta .

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie, îmi place să stau în ploaie ;x.

  RăspundețiȘtergere
 5. Viorel: acum sunt obosita si dasta am starea pe care o am.

  Ciprian: da, si mie imi place sa stau in ploaie, dar vara, dupa o zi calduroasa si ploua foarte tare seara:D

  RăspundețiȘtergere
 6. cred ca e urat de frumos iar sfarsitul de saptamana iti va fi si mai frumos :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Să înțeleg că sunt singurul care adoră să se plimbe prin ploaie? Credeți-mă, o glugă pe cap, adiașii în picioare, pașii mei mângâind asfaltul într-un mers ușor, în timp ce mă descătușez de toate gândurile în timp ce, la ceas de seară, picăturile de ploaie mă acoperă... e cel mai bun remediu împotriva stresului, grijilor, problemelor. Și înveți să îți cobori mintea în inimă.

  RăspundețiȘtergere
 8. Stefan: Asta este cel mai frumos comentariu primit in cei 3 ani de blogosfera :X

  RăspundețiȘtergere
 9. la mine e record.. nu a mai plouat de 2 zile..

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Cum ma las de fumat?

Eşti fumător?    Poate ai căutat măcar o dată în viaţă pe internet "cum să mă las de fumat?" dar nu ai dat peste o relatare a unuia care a încercat diverse metode. 
    Acum câteva zile mi-am dat seama că într-un interval foarte scurt am fumat foarte multe ţigări şi asta m-a adus la a treia tentativă de a mă lăsa de fumat, şi sper eu şi ultima. Acesta a fost unul dintre motive. M-am mai gândit la faptul că sunt aproximativ 500 lei pe lună arşi la propriu, plus sănătatea mea, pe care la vârsta asta o neglijez. Şi ultimul motiv secundar ar fi faptul că văd multe lume care se preocupa de ceva înafară de facultate sau muncă. Aşa că m-am gândit că " a mă lăsa de fumat" să fie pentru mine o nouă provocare.
   Totul a început de a-mi spune "Nu mai fumez, asta e ultima ţigară şi punct." Am rezistat 10 ore fără să fumez. În aceste 10 ore am ajuns la o concluzie personală. 
Există 2 tipuri de depententa.
   Fizică - în care se instalează acel tic de manevrare a ţigăr…