Treceți la conținutul principal

Haine


Hainele, fără de care nu am putea ieşi pe stradă, sunt cele mai importante pentru noi. Suntem obligaţi ca la diferite ocazii să ne îmbrăcăm mai elegant sau sport. Problema majorităţii este că dulapul lor nu este mixt în ceea ce priveşte genul de haine. Cei mai mulţi au genul casual, dar acesta este cel mai indicat.

Eu în dulap am haine de toate felurile de la cele mai elegante la cele mai sport. De multe ori le spun alor mei că nu am cu ce să mă îmbrac pentru că eu sunt o fire schimbătoare şi îmi place să-mi schimb hainele în fiecare zi dacă se poate. Iubesc cel mai mult bluzele mai largi asortate cu nişte colanţi şi nişte ghete mai finuţe. Îmi plac gecile de piele, mai ales de culoarea neagră. Nu suport să merg în două zile consecutive la fel îmbrăcată, prefer să merg o zi sport şi o zi casual. Nu pot spune că am multe haine în dulap, dar ştiu să le asortez pentru a nu părea că sunt aceleaşi.

Îmi place foarte mult moda şi mă uit la prezentările de modă şi mai ales la început de sezon caut pe net ceea ce se poartă.

Accesoriile sunt şi ele destul de drăguţe, dar nu suport mai mult de trei accesorii la o ţinută. Nu mă pot dezlipi de ceas şi cercei. Inelele le port la o ţinută elegantă si mai rar la un casual.

Nu mi-am comandat niciodată haine de pe internet, dar prin anunturi o să încep să cumpăr să văd dacă se merită. Multe dintre prietenele mele practică acest sport şi sunt tare bucuroase.

De multe ori mă gândeam să-mi fac un stil al meu, dar dacă eu sunt foarte schimbătoare nu mă mulţumesc doar cu un stil şi prefer să le alternez.

Cumpărăturile de sezon le fac după moda impusă, îmi place să fiu la modă, dar nu cu totul, pentru că după sunt catalogată ca toate celelalte şi nu îmi place.

Voi ce gen de îmbrăcăminte abordaţi?Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana