Treceți la conținutul principal

Prima ninsoare

Ahh, prima ninsoare.

Îmi place aşa de mult când ninge. Dar să stau în casă la căldură cu o carte bună şi un ceai cald. Dacă nu, pot spune că o urăsc.

Soră-mea când a văzut că ninge a început să ţipe şi să sară prin pat de bucurie. Bucuria ei parcă mă făcea şi pe mine să tresar şi să mi apară un zâmbet pe faţă. Cel mai mult mi-a plăcut la ea că m-a întrebat: "Emme hai afară să facem omul de zăpadă". Nu am zis nimic. Am luat-o de mână şi am adus-o la geam, i-am arătat că nu se pot face acum oameni de zăpadă, că trebuie să mai aşteptăm şi a zis: "Bine, mă duc până la baie şi când vin să fii gata îmbrăcată să mergem afară". Am început să râd şi am luat-o în braţe.

La voi ninge?Comentarii

  1. NU, din pacate nu ninge. A nins doar putin, nu s-a prins nimic! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine abea acum cateva zile a inceput sa ninga, nu mult insa...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana