Treceți la conținutul principal

Revelion - Unde si cum?


Ninge ninge ca-n poveşti.
A ajuns şi-n Bucureşti.
Ninge ninge pe-n serate,
Nu se mai opreşte frate!?

Vorbeam de costume, mi-am cumpărat un costum de craciunita, pentru că vreau să fiu în ton cu sărbătorile de iarnă.

Revelionul este sărbătoarea mea preferată din toate sărbătorile din întregul an.

Revelionul este făcut ca să te distrezi şi să nu stai singur acasă şi să te uiţi la televizor până la patru dimineaţa. Pentru cei tineri nu mi se pare normal. Zic asta pentru că la vârsta noastră trebuie să ne distrăm, nu?

Unde faci revelionul?

Asta este întrebarea cea mai frecventă pe care adolescenţii şi-o pun înainte cu câteva săptămâni de revelion. Eu am avut experienţe neplăcute în anii anteriori şi m-am trezit cu două zile înainte de revelion că s-a mutat petrecerea in altă parte sau că s-a anulat. E bine că am prieteni care îşi stabilesc locul cu câteva ore de intrarea în noul an.

Cum ce mă îmbrac de revelion?

Îmbrăcămintea în această seară magică, trebuie să fie nouă, nepurtată şi dacă se poate fără eticheta uitată pe haină. Nu trebuie să lipsească banii de la chiloţi şi ne trebuie şi lenjerie sexy. Tradiţia spune că trebuie să fie roşie. Dar cel mai frumos este să fie puţin mai mult sexy.Comentarii

  1. Bună întrebare cu ce ne îmbrăcăm? Mie îmi plac foarte mult rochițele și cred că anul acesta tot o rochiță am să-mi cumpăr.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana