Femei cu silicoane si barbati cu muschi


Peste tot se aude: "X şi-a pus silicoane" sau "Y se duce la sală să facă muşchi".

De ce crezi că fac ei toate aceste schimbări? 



Prima idee care mi-a venit în minte a fost faptul că nu le place cum arată. Femeile sunt complexate de mărimea sânilor, iar bărbaţii că nu arată destul de fioroşi.

Mulţi dintre ei dau bani mulţi pentru asemenea schimbări şi există și un efort fizic. De exemplu la bărbaţi...Pentru a avea muşchi bine lucraţi pe lângă mersul zilnic la sala de forţă mai trebuie să ţină şi un regim alimentar strict. La femei nu este aşa mare chin. După operaţie ce mai jelesc din cauza durerii, dar în câteva săptămâni totul devine la normal.

Dar tot rău spre bine, nu? 

Femeile acum pot agăţa mai mulţi bărbaţi, iar bărbaţii mai multe puicuţe.

Dar adevărul este destul de dureros.

Singura problemă a lor este că nu sunt băgaţi în seamă. Vor să fie în centrul atenţiei. Să arate bine. Să-i placă toată lumea, chiar dacă sus nu au nimic.


Hei, nu am găsit o poză potrivită. Există una pe facebook, am căutat de am înnebunit şi nu am dat de ea. Este cu o femeie şi un bărbat pe plajă. În prima poză sunt urâţi, iar în a doua poză atunci când se văd femeia are sânii mari şi bărbatul muşchi tonifiaţi. Dacă găseşti poză, contactează-mă!

Comentarii

  1. Astea sunt clișee. Dacă merg 2 luni la sală și pun o poză cu abdomenul lucrat pe Facebook am mega succes, dacă nu mai merg și pun o poză obișnuită, e de rău. Clișeele acestea nu își au rostul. E ca și editarea pozelor, unghiile false, sau extensiile. Dar deși știm că nu își au rostul, cu toții le respectăm. De ce? Pentru că dacă nu, ne simțim marginalizați. Undeva în sinea noastră toți ne dorim perfecțiunea. Nu știm de ce. Probabil suntem dependenți unii de alții și ne influențăm mai mult decât am vrea sau ne-am dori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu înţeleg lucrurile astea.
    Dacă nu te simţi bine în corpul tău, e clar că ai un disconfort psihic. Poate că de aceea unii doresc să-şi schimbe înfăţişarea: ca să se împace cu sine, în primul rând.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt pentru mersul la sală, mi se pare o activitate plăcută şi reconfortantă şi cât timp nu intervin steroizii, nu văd nimic în neregulă. :)
    La fel, am o prietenă care şi-a pus silicoane pentru că nu avea DELOC sâni şi acum arată extraordinar de frumos. Sânii nu sunt mai grei decât ea toată, sunt frumos aşezaţi, respectă structura şi dimensiunile corpului ei... plus că şi le-a pus ca să se simtă mai bine în pielea ei, nu ca să impresioneze pe cineva.
    E uşor să etichetăm, însă pun pariu că bărbatul viselor tale nu are burtă şi ţâţe mai mari ca ale tale; cât despre fete, mie mi-au plăcut dintotdeauna sânii mai mici, pentru că ăia care-s mai măricei se pot lăsa şi arăta ca naiba, dar e o chestie de gusturi (eu, de exemplu, fac în fiecare seară exerciţii pentru tonifierea sânilor, ca să nu se lase). Sunt sigură că dacă te iubeşte unul, te iubeşte şi cu, şi fără silicoane.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii si unele chiar exagereaza. Niciodata nu striga putina sala/cardio. Dar, sa bagi steroizi in tine ca sa te faci cat un monstru si niste silicoane de iti explodeaza la prima saritura cu parasuta , nu inteleg!

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi ce ai alege intre unul cu burta mare ce mananca fast food si unul bine lucrat ce tine un regim , are grija ce mananca ? :> :D

    RăspundețiȘtergere
  6. sebi: unu normal..care nu are crize de personalitate si baga in el ca spartu si nici unu care se crede mare smecher si isi face corpul pachetele

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim: eu aici vorbeam de extreme..daca prietena ta chiar nu avea sani, foarte bine ca si-a pus. Da si mie imi plac sanii mici. Uite, daca faci acasa: abdomene, exercitii pt sani.. foarte bine, la asta nu zic nu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sala este la fel de bună şi pentru fete, şi pentru băieţi. Ador băieţii care merg la sală, dar pe cei care merg ca să lucreze, nu ca să se umfle. Merg şi eu la sală, pentru că mi se pare important să lucrez tot corpul, pentru tonifiere. Iar, în particular, fac exerciţii pentru sâni, ca mi se pare important ca atunci când îţi dai sutienul jos (mai ales în faţa unui băiat) sânii să rămână la locul lor, nu să coboare câteva etaje.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste