Treceți la conținutul principal

De ce prefera românii jocurile onlineJocurile online devin incet dar sigur o rutina intr-o lume in care accesul la internet devine tot mai raspândit. Ca o regula, jocurile traditionale necesita un kit de instalare, timp si spatiu pe hard disk iar dezinstalarea lor lasa urme in registrul calculatorului ceea ce face gamingul aproape imposibil pe un calculator de servici sau care nu ne apartine. Jocurile online pe de alta parte, nu necesita instalare prealabila sau cunostiinte informatice avansate. Cu un simplu click de mouse, jucatorul se poate scufunda in lumea viu colorata a multitudinii de jocuri disponibile pe site in timp ce multi dintre cei care aleg sa joace online fac asta pentru ca majoritatea acestor jocuri sunt gratis si usor de accesat de pe orice sistem.

Prin prisma faptului ca tehnologia e intr-o continua progresie, putem astazi rula cu usurinta programe care in trecut ar fi necesitat cerinte avansate de sistem. Jocurile 3D spre exemplu, foloseau multe resurse in trecut si fortau jucatorul sa parcurga o serie de pasi de instalare obositoare. Datorita platformei flash, jucatorii se pot in ziua de azi bucura de felurite jocuri tridimensionale care mai de care mai interesante cu minim de efort multumita faptului ca majoritatea acestor jocuri nu necesita mai mult decât un sistem care sa ruleze platforma flash player. In alte cuvinte, cu doar cateva clickuri de mouse, jucatorii au acum posibilitatea sa se bucure de o multime de jocuri de tip flash care cu siguranta ii vor tine ocupati si bine distrati pentru multa vreme.

Ce fel de jocuri putem juca - in principiu, orice. Incepand cu simple jocuri deductive de tip puzzle in care jucatorul trebuie sa gaseasca din multitudinea de solutii pe cea potrivita pentru a avansa si continuând cu jocuri de tip "hidden objects" in care jucatorul trebuie sa gaseasca anumite obiecte care au fost ascunse in prealabil printre elementele vizuale prezentate in imaginea respectiva, jocurile online pot tine o fire jucausa ocupata pentru multa vreme. Daca totusi, jocurile amintite nu fac apel la buna dispozitie a unora dintre vizitatori, ei se pot delecta oricând cu jocuri de curse, actiune sau sport. Indiferent de preferintele jucatorilor, oricare dintre noi poate gasi liniste intr-un joc care sa ne stimuleze simturile si care sa ne distreze atunci cand navigam pe internet.

Daca vrei sa te joci ceva frumos ai jocuri kizi.

Have fun!

Comentarii

 1. Interesant articolul! Si eu mai joc din cand in cand la scoala pe calculatoarele din laboratorul de informatica...Dupa o ora de probleme la informatica, o pauza de 10-15 minute cu un joculet online prinde bine. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant articolul :) Si eu prefer jocurile online in defavoarea celor instalate... Sunt mai accesibile. Imi trebuie doar o conexiune de internet si atat :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt ani de zile de cand am renuntat la jocuri, fie ca sunt ele online sau direct de pe calculator. Deci nu stiu cum si ce mai este la moda, dar desi petrec foarte mult timp pe internet, jocurile ies din program.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu na ma prea pricep la jocuri pentru ca nu m-am simtit atrasa de ele, dar un joc, doua online nu strica nimanui.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana