House M.D. si Grey's Anatomy


   House M.D. este un serial dedicat exclusiv medicinei. Făcând o paralelă la serialul Grey's Anatomy, House este mai bun, pentru că se bazează numai pe cazuri medicale. Grey's Anatomy, pe lângă cazurile medicale, are şi multe elemente specifice vieţii de doctor.

   House M.D am început să-l văd acum o săptămână şi pot spune că m-a fascinat. Primul episod am crezut că nu se mai termină, deoarece se vorbeşte foarte repede, iar simptomele, bolile şi medicamentele îmi sunt necunoscute.
   Protagonistul Gregory House este foarte antipatic. Asta a fost părerea mea la început, dar acum mi-am schimbat-o, mi-am dat seama că şi caracterul îl ajută, pe lângă că este olog şi este dependent de nişte medicamente. Gândirea lui te face pe tine să meditezi asupra lucrurilor care nu se văd şi să analizezi de mai multe ori, dând un diagnostic diferit la fiecare simptom care apare.

   Grey's Anatomy am început să-l văd acum un an şi pot spune că cei din distribuţie au evoluat foarte frumos. Relațiile dintre ei au progresat şi au învăţat să se respecte şi să muncească în echipă. În primul episod erau nişte stagiari, care nu au pus mâna în viaţa lor de un bisturiu şi acum operează singuri şi iau decizii care schimbă viaţa pacienţilor radical.

   Nu poţi face comparaţie între cele două seriale, pentru că tema abordată este diferită, chiar dacă elementul comun este medicina. Într-o parte avem medicină şi atât(HouseM.D.), iar în cealaltă avem medicina şi viaţa socială(Grey's Anatomy).

Recomand mai întâi să se vizioneze Grey's Anatomy şi după House M.D.


Grey's Anatomy

House M.D.


Comentarii

  1. House M.D. are la baza ironia si sarcasmul, House fiind "tatal" lor. Serialul este mult prea frumos, din pacate nu mai se fac episoade, din pacate. Merita sa te uiti la el, sa urmaresti fiecare episod cu atentie. Am pierdut nu stiu cate nopti urmarind acest serial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact, asta vroiam sa punctez si eu. nu e bazat pe medicina, mai mult pe personajul house si situatiile in care este el pus.

      Ștergere
  2. Nu am cum sa aleg! :) Imi plac ambele seriale si din ambele am ceva de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  3. House M.D. este un serial dedicat exclusiv medicinei..
    gresit. ! uita-te la tot serialul, si apoi poti sa revii cu o parere

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm, interesant. Sunt o fana a serioalelor, deci, o sa-l iau si eu asta:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt bolnava dupa seialele astea. Astept in fiecare vineri sa vad daca a mai aparut un episod din Grey.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste