Treceți la conținutul principal

House M.D. si Grey's Anatomy


   House M.D. este un serial dedicat exclusiv medicinei. Făcând o paralelă la serialul Grey's Anatomy, House este mai bun, pentru că se bazează numai pe cazuri medicale. Grey's Anatomy, pe lângă cazurile medicale, are şi multe elemente specifice vieţii de doctor.

   House M.D am început să-l văd acum o săptămână şi pot spune că m-a fascinat. Primul episod am crezut că nu se mai termină, deoarece se vorbeşte foarte repede, iar simptomele, bolile şi medicamentele îmi sunt necunoscute.
   Protagonistul Gregory House este foarte antipatic. Asta a fost părerea mea la început, dar acum mi-am schimbat-o, mi-am dat seama că şi caracterul îl ajută, pe lângă că este olog şi este dependent de nişte medicamente. Gândirea lui te face pe tine să meditezi asupra lucrurilor care nu se văd şi să analizezi de mai multe ori, dând un diagnostic diferit la fiecare simptom care apare.

   Grey's Anatomy am început să-l văd acum un an şi pot spune că cei din distribuţie au evoluat foarte frumos. Relațiile dintre ei au progresat şi au învăţat să se respecte şi să muncească în echipă. În primul episod erau nişte stagiari, care nu au pus mâna în viaţa lor de un bisturiu şi acum operează singuri şi iau decizii care schimbă viaţa pacienţilor radical.

   Nu poţi face comparaţie între cele două seriale, pentru că tema abordată este diferită, chiar dacă elementul comun este medicina. Într-o parte avem medicină şi atât(HouseM.D.), iar în cealaltă avem medicina şi viaţa socială(Grey's Anatomy).

Recomand mai întâi să se vizioneze Grey's Anatomy şi după House M.D.


Grey's Anatomy

House M.D.


Comentarii

 1. House M.D. are la baza ironia si sarcasmul, House fiind "tatal" lor. Serialul este mult prea frumos, din pacate nu mai se fac episoade, din pacate. Merita sa te uiti la el, sa urmaresti fiecare episod cu atentie. Am pierdut nu stiu cate nopti urmarind acest serial.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. exact, asta vroiam sa punctez si eu. nu e bazat pe medicina, mai mult pe personajul house si situatiile in care este el pus.

   Ștergere
 2. Nu am cum sa aleg! :) Imi plac ambele seriale si din ambele am ceva de invatat.

  RăspundețiȘtergere
 3. House M.D. este un serial dedicat exclusiv medicinei..
  gresit. ! uita-te la tot serialul, si apoi poti sa revii cu o parere

  RăspundețiȘtergere
 4. Hmmm, interesant. Sunt o fana a serioalelor, deci, o sa-l iau si eu asta:D

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt bolnava dupa seialele astea. Astept in fiecare vineri sa vad daca a mai aparut un episod din Grey.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana