Treceți la conținutul principal

Setea de cumparaturi


    Seara venise foarte repede şi foarte friguroasă pentru sfârşitul lui martie. Vântul bătea ca nebunul, iar din pod se auzeau fel şi fel de sunete care prevesteau ceva rău. Casa era călduroasă, iar focul din şemineu parcă plutea de fericire. Aceasta era prima noapte, din săptămâna aceea, în care Dix şi Alison erau împreună acasă. 
   Dix şi Alison erau amândoi doctori la cel mai mare spital din Metropolă. Acolo se cunoscuseră şi viaţa lor era tare palpitantă şi liniştită în acelaşi timp. Erau doi îndrăgostiţi care îşi sorbeau fericirea unul altuia şi respirau unul pentru celălalt. Spitalul era locul în care se vedeau cel mai des, din cauză că turele lor se prelungeau, unul dintre ei pleca acasă şi celălalt rămânea, depindea de natura cazului.
   Alison era înnebunită după cumpărături. O femeie înaltă, cu părul blond plin de bucle şi cu nişte ochi verzi ca smaraldul, te dădea pe spate, chiar dacă aveai verighetă, chiar dacă nu. Îi plăcea atunci când se ducea spre spital să fie elegantă. Purta în fiecare zi pantofi cu toc, înalt desigur, şi o fustă până la genunchi. Nu lipsea vestitul sacou negru sau roşu, iar geanta era voluminoasă pentru că în ea se ascundeau papucii ortopedici şi halatul alb.     
   Singurele seri pe care le petrecea la club erau vestite, venea îmbrăcată de cele mai multe ori cu rochii cu top din dantelă, nu voia să iasă în evidenţă, dar prin eleganța sa emana o stare de linişte şi zâmbetul ei strălucitor te ademenea să te uiţi numai la ea. În acele seri, Dix era în altă parte, cu băieţii la o bere uitându-se la meci. Aşa se relaxa el. 
   Într-una dintre serile magice petrecute la club cu fetele, Alison păşi pe treptele de la intrarea în casă, puse piciorul drept peste dantela neagră care atingea pământul iar  piciorul îi alunecă. Neavând de ce să se sprijine căzu cu tibia exact de marginea scării, provocându-şi o hemoragie urâtă şi ruperea osului. Avusese noroc, pentru că în acel moment băieţii plecaseră şi o găsiseră leşinată pe jos. Unul dintre ei chemă repede salvarea. Doctorul vorbeşte: "Trebuie să stea trei săptămâni la pat, în ghips."
   După două săptămâni Alison era înnebunită, pentru că îi era "sete" de cumpărături şi nu ştia ce să facă, a intrat repede pe tabletă şi a căutat un site online de haine de damă şi a dat peste o mulţime de site-uri. Bucuroasă de aceste site-uri găsite, începe să-şi comande diverse rochiţe, bluze, fuste, genţi. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana