Treceți la conținutul principal

Toata lumea are defecte


   Toată lumea are defecte? Da, logic. Unii sunt prea irascibili, alţii sunt prea calmi şi te fac pe tine să te enervezi. Toată lumea e sensibilă, dar mulţi se cred invincibili. Mulţi au fost obişnuiţi să mintă, iar eu spun în faţă ce am de zis şi punct.

   Da, acesta este defectul meu. Sunt directă!

   Îl moştenesc, acest defect, şi sunt mândră de el.

   Mulţi dintre oameni nu apreciază acest gest de pură sinceritate. A fi direct are mai multe nivele. Poţi  să fii direct într-un totul şi să treci peste toţi şi toate, dar poţi să fii direct în situaţii avantajoase ţie, dar care pot răni. Aici intervine termenul de egoist? Aşa spun mulţi, dar eu nu cred.

   În principiu este vorba de tine şi de tot ce înseamnă "tine". Trebuie să-ţi pese de "tine" mai mult decât ceilalţi. Trebuie să le oferi şi lor o doză de respect, dar pe primul plan să te pui pe tine. Pentru că nu "lumea" o să stea şi o să-ţi asculte necazurile. Nimeni nu are chef, timp, dar mai bine spus nimeni nu vrea să te audă când te vaiţi. Sună frumos atunci când unul dintre amici spune: "Da, mie îmi poţi spune." Dar niciodată nu te-ai gândit că acasă el are mai multe pe cap decât ai tu.

   Aşa că trebuie să te iubeşti, respecţi şi să fii sincer cu tine. Pentru că, dacă mori, şi vei murii, stai liniştit, cu "tine" o să mergi mai departe.


Fii direct şi lasă prejudecăţile. 


Comentarii

  1. Am ajuns din intamplare aici si imi place ce am gasit, imi place sinceritatea ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e usor sa fi direct mai ales in ziua de azi cand prietenul se dovedeste de fapt cel mai inversunat dusman care abia asteapta sa iti puna piedica.
    Parerea mea in treaba este ca pana la urma trebuie sa te respecti pe tine si mai mult sa nu te minti pe tine ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana