Treceți la conținutul principal

Femei vs. Barbati (I)

În ziua de azi ca să fii băgat în seamă trebuie să ai "niţel" tupeu. Trebuie să ai nişte atuuri bine puse la punct şi un orizont al imaginaţiei foarte bine conturat. Siguranţa de sine trebuie să o ai întotdeauna la tine şi să nu uiţi că orice faci nu treci neobservat.

Am auzit zilele acestea la televizor că femeile sunt văzute şi tratate inferior de către bărbaţi, exact ca acum 100 de ani. Eu fiind o femeie în devenire nu mi se pare corect. Logic. Nu?

Femeia faţă de bărbat are mai multe atuuri. Exact ce spuneam mai sus. Femeia are mai multă imaginaţie. De ce? Ea ştie că negru merge la orice, dar bărbatul nu ştie ce cravată să-şi pună la un costum negru.

Bărbaţii se cred superiori, după părerea mea, pentru că ei au fost creaţi primii şi că noi le-am făcut rău. Dacă nu eram noi acum ar fi trăit o infinitate de bărbaţi pe undeva pe sus şi n-ar fi murit niciodată.

"Bărbaţii nu plâng niciodată". Pe bune!? Cred că ei plâng mai mult decât femeile, dar pe ei îi prinde melancolia atunci când sunt singuri în pat.

Caz concret? Aţi văzut cumva casa unei femeie divorţate şi casa fostului soţ? Casa fostului soţ nu cred că o pot numi casă. E mai mult un bordel cu o chiuvetă plină de vase murdare și el este la spital din cauza unei toxiinfecții alimentare.

Femeia se descurcă mult mai bine în situaţii critice decât bărbaţii. Şi by the way, durerea pe care o simte o femeie atunci când naşte echivalează cu durerea atunci când ţi se rup toate oasele în acelaşi timp.

Femeia trebuie să aiba un trup de zână, o minte de tigru, blâdețea unei leoaice şi să nu fie călcată în picioare de nişte "bibilistroci".

Amin!


Comentarii

 1. Un singur lucru nu-l pot intelege, de ce femeile totul subestimeaza: varsta, greutatea, marimea la incaltaminte, etc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu unu tind sa cred ca suntem egali, iar lumea cum este intr-o continua schimbare as spune ca femeia se schimba, iar barbati sunt mai maturi. Plangem atunci cand ne doare ca " ne dati papuci " pentru ceva mai bun...

  RăspundețiȘtergere
 3. N-are femeia mai multe atuuri... Nici barbatul...
  Inteligenta depinde de fiecare individ in parte, nu de sex.

  PS. Imi pare bine ca si-a revenit blogul tau, pot acum sa-l accesez. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu sunt in totalitate de acord cu tine, deoarece nu poti spune ca toate femeile sunt la fel. Toti sunt diferiti si nu putem spune ca un anumit sex este superior. Am vazut atat barbati cat si femei care nu prea dau dovada de inteligenta, dar am vazut si reprezentanti ale ambelor sexe care se descurca in orice situatie si au o inteligenta nativa.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana