Treceți la conținutul principal

Fluturii ca amintirile


Roiuri de amintiri frumoase asemenea fluturilor, care trăiesc numai o zi. Armonia fericirii rimează cu armonia iubirii. Munţi de fluturi expirati si amintiri pe care nu o sa le uit. Eşti pentru mine o floare cu multe petale si zambetul adus în fiecare dimineaţa pe buzele tale. Fluturi colorati amintiri colorate, fluturi cenuşi amintiri cenuşii. Fluturii sunt blînzi la fel ca amintirile. Fluturii pleacă la fel de repede ca esenţa amintirilor. Sufletul de fluture se duce încet sulftul de amintire parcă nu-l mai scoţi. Fluturii ca amintirile dimineţilor si zilele. Frumuseţile naturii roa si ploile.

Comentarii

  1. Romanticc ..8->...
    Sincer cred k asta e cea mai frumoaSA POSTARE...ADIK PRINTRE CELE MAI FRUMOASE ..:x 8->


    BUtterflyes:X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana