Treceți la conținutul principal

Amintiri..

Amintirile sunt cele mai frumoase trairi din viata unui om. Dar in unele cazuri nu sunt cele mai fericite.. daca sa intamplat ceva rau cu o persoana draga.. o sa ai o amintire pe care nu o vei uita niciodata.

Acel sentiment puternic atunci cand te gandesti la ceva frumos care ti sa intamplat este ca o sageata de fericire si bucurie care ti-a strapuns inima. Durerea aceea pe care o mai simti si dupa trecerea timpului este amintirea cea frumoasa.

Sentimentul care iti loveste inima si sufletul in acelasi timp cu o amaraciune si o durere cumplita care nu te lasa sa uiti acele clipe de goroaza sunt amintirile care o sa te cutremure toata viata.


Amintirile frumoase pastreazale intr-o cutie cu lacat si nu lasa pe nimeni sa umble la ele ca sa ti se transforme in ceva mai putin placut.

Amintirile urate cele de care nu poti sa scapi incearca sa ti le acoperi cu ceva gros prin care sa nu se vada . Durerea sa ti-o alini cu ceva care te face fericit. Uita de griji si fi mai fericit.

PS: amintirea nu moare niciodata ma face sa traiesc mai mult!! l0<3

Comentarii

  1. Hmm..Amintirile..:-?...Cred k ele sunt sg lucruri care mai raman dupa ce sa terminat tot...


    Si doar de ele dai mereu..atunci knd vrei sa reinvii ceva din trecut ..ele te tin in viata knd esti ka si mort...:|

    frms :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana