Treceți la conținutul principal

Zboara!!!

M-ai ţinut în povesti de adormit copii 14 ani de zile, minciuni si cu inima strînsă de ura mai iubit. Îmi spuneai ca mă iubeşti? Mă iubeşti? Din păcate acest cuvînt nu mai exista pentru mine din partea ta. Cînd te vad nici nu îmi vine sa îţi mai zic"buna" eşti un nimic care încă mai exista pentru mine. Pentru alţii eşti cea mai de preţ fiinţa dar pentru mine ai rămas un gunoi o cîrpă de ster praful. Mă minţi în continuare dar dacă te-as spune ca am aflat ca m-ai minţit atîtea ani as fi nepoliticoasa. Mai bine stau în banca mea si îmi vad de drum.. normal fata tine!

Am aflat si eu ce este în spatele pielii tale, este o pudoare imensă pe care nu cred ca o mai poţi duce prea mult timp. Poţi pleca.. te las.. pa-pa.. vorbim poate cînd ne-om revedea.. NICIODATĂ!

Distrusă te-a fost viaţa si distrusă eşti si acum si vei rămîne pana cînd..

Privesc înainte si nu-mi este teamă de tine. Mă priveşti dulce si cu dragoste dar pudoarea din tine mai are puţin si da pe-a fară.

Iauite domne am scris un post pentru tine:)) eşti populară.. bucura-te pana mai ai timp;)


PS: te-am iubit ca o proastă, iar acum de urăsc ca o deşteaptă =)) "cius"

Comentarii

  1. Lasa-ma sa ghicesc buncata ?:-?


    "COCO"
    ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ai imaginatie .. nu gluma:X tine-o tot asa:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana