Twilight Saga

Filmul si cartea m-au impresionat foarte tare.

10 lucruei pe care trebuie sa le stii despre Twilight:


1. Echipei ii era teama de zilele insorite. “In mod normal cand se filmeaza un film, zilele insorite sunt cele mai potrivite pentru filmari.” a spus actorul Peter Facinelli ” In Twilight aveam nevoie de zile mohorate asa ca ne rugam sa avem parte de zile cat mai innourate. Cele senine ne opreau din filmari.

2. Muzica a apropiat echipa. “Era un karaoke fix langa hotelul nostru” a spus Kellan Lutz, care-l joaca pe fratele lui Edward, Emmett. “Mergeam acolo in fiecare fiecare joi iar Rob canta. Este un artist talentat.”

3. Marimea conteaza. Dupa declaratiile echipei de filmari peste 5 000 de actori s-au prezentat pentru a da auditie pentru rolul lui Edward. Norocul i-a suras insa lui Robert Pattinson a carui sigura aparitie memorabila de pana atunci fusese rolul din Harry Potter (Cedric Diggory).

4. Kristen filma contra cronometru. Deoarece avea 17 ani cand au inceput filmarile, legal ea putea filma doar 5 ore pe zi. “A fost greu pentru ca ea aparea in fiecare scena” a spus regizorul filmului Catherine Hardwicke. Cand a implinit 18 ani ea a primit un tort pe care scria: “De-acum esti a noastra si noaptea“.

5. Imitam tigrii! Pentru a invata cum sa se miste elegant ca vampirii, actorii au luat ore de dans si au privit casete cu tigrii pentru a observa cum se misca aceste feline cu viteza si gratie.

6. “Vrei sa fii sotia mea?“. Mai in gluma mai in serios Robert Pattinson i-a adresat aceasta intrebare de cateva ori colegei de filmari Kristen Stewart. Cei doi au povestit razand acest lucru la un interviu.

7. Robert este un tip pasional. Actorul s-a lasat dus de val in timp ce-o saruta pe Kristen. “Cand filmam scena sarutului” – isi aminteste Catherine-”Rob a devenit putin cam pasional si-a cazut de pe pat

8. In film Bella conduce un camion primit cadou de la tatal ei. Actritei i-a placut atat de mult incat dupa terminarea filmarilor si-a cumparat unul asemanator.

9.
Cam Gigandet a fost ingrozit de scenele in care trebuia sa apara fara camasa: “Niciodata nu mi-am dat in vreun film camasa jos pentru ca nu am prea multa incredere in mine” a spus actorul care-l interpreteaza pe vampirul James “Cand a trebuit sa filmez scena cu pricina mi-am spus: Ar cam trebui sa merg la sala”

10. Machiajul actorilor a fost foarte important in film. Intrebat desprea culoarea blonda pe care o are parul sau in film, actorul Peter Facinelli a dezvaluit care e secretul colegului de platou, Robert Pattinson, al carui par era mereu ciufulit: “Ca sa arati asa nu trebuie decat sa nu il speli”


Sursa articol

Sursa foto



























Comentarii

  1. La cum arata Kristen Stewart cred ca m-ar fi luat si pe mine valul.
    Interesant ce iti ofera viata: din 5000 de actori este ales numai unul, care apoi devine vedeta. Una peste alta filmul este intr-adevar deosebit. Mi-a placut foarte mult! Deocamdata nu am vazut continuarea, desi am inteles ca nu este la fel de reusita ca prima parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred si eu la cum arata fata nu cred ca ar rezista careva

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste