Treceți la conținutul principal

Cu taxiul prin Bucuresti (2)

...era intuneric si nimic nu se vedea. Am deschis ochii larg si am vazut numai beculete ori rosi ori albe. Da, eram la el in masina. Ochii lui verzi ma urmareau la fiecare semafor rosu. Prima oara m-am speriat, a doua oara l-am intrebat ce caut cu el in masina si a treia oara mi-a raspuns ca eram in drum spre casa lui. Oh, la el acasa? Ce cautam la el acasa? Si nici nu stiam cum il cheama. Mi-am luat inima in dinti si l-am intrebat cum in cheama si el se uita la mine asa de inocent si cu dintii lui albi si drepti mi-a raspus :Alerdo. Eiii, n-am mai auzit de acest nume, dar interesant oricum. Si mi-a pus si el aceasi intrebare. Eu cu ochii mici ii raspund: Samantha, dar mi se spune Sam.
Aglomeratia din centrul capitalei ne dadea putin batai de cap. Frigul s-a lasat brusc si fara sa-mi dau seama caldura deja imi inmoaie picioarele. Acelasi parfum ispititor de portocale si scaunul pufos imi erau dragi. A continuat un set de intrebari fulger, pentru a ne cunoaste mai bine.
Am ajuns la casa lui. O vila in tot sensul cuvantului, plina de flori agatatoare si felinare multicolore. Ziceai ca esti intr-o fortareata, domnita si cavalerul mai lipseau. Si din surprindere ma ia de mana si ma duce in spatele vilei. Acolo o piscina mare, albastra si luminata la perfectie imi lua ochii. Sezlongurile, mesele, ziceai ca sunt intr-un basm.
Afara era frig, cei drept. Dar din piscina se vedeau iesind aburi. "Trinc": o idee imi bubuia in cap, ce ar fi daca vom face o baie impreuna? Dar era prea frig afara.
M-a lasat 2 minute singura pe sezlong cu o patura fina si foarte calduroasa. El a iesit din bucatarie numai cu un prosop pe el si o sticla de sampanie. Mi-a luat toata rasuflarea. Mi-a spus cu vocea lui suava sa ma dezbrac ca sa facem o baie impreuna. Eu m-am speriat, dar n-am indraznit sa zic nimic, m-am dezbracat si m-am aruncat prima in piscina, din cauza frigului.
Am facut baie. Am baut sampanie. Am mai vorbit. Si s-a facut dimineata. Soarele se ivi si cocosii au inceput sa cante. M-am uscat putin, m-am imbracat si ca un domn ce era m-a dus si acasa. Tin sa spun ca nu m-am pupat cu el. Eram din nou in masina la caldura si ma tinea de mana. Inima imi bubuia, mai avea putin imi iesea din piept.
Am ajuns la mine acasa si am dat sa ies din masina si m-a tinut asa tare de mana cat m-am intors si am simti cum buzele lui mari si zemoase imi atingea rujul care imi mai ramasese pe buze si la un momet dat din nou, o voce cunoscuta imi spune: "Nu ma mai pupa atata si trezeste-te" Ahh asta e mama. Am resuit sa-i spun un simpu "pa" si imaginea mamei cu cafeaua in mana ma trezi instant.
In ziua aceea m-am gandit numai la el si cum am putut sa-mi reiau visul de la restaurant direct in masina si dupa...straniu, dar vreau sa continue.

Comentarii

  1. un mic sfat out of topic...candva mi l-au dat si mie fetele si desi tineam la skinul meu am inteles ca e mai bine sa subscriu. Fundalul e obositor si uneori iti citesc cu greu randurile, si e pacat.Sunt cuvinte pe care abia le disting.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona J.: acuma il schimb si mersi mult de sfat. Dar povestea iti place?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana