Cu taxiul prin Bucuresti (finalul)

Intre adevar visele nu vor fi niciodata realitate. Visele la un moment dat, o pot lua razna, daca exagerezi putin. Si voi continua sa va povestesc ce s-a intamplat la petrecere.

"...si cand am iesit pe tereasa toata lumea adunata s-a oprit brusc. Si-au atintit privirea la mine, Alerdo era langa mine cu zambetul pe buze, mi-a zis: "Esti superba!" si dupa s-a lasat o liniste deplina. Afara a inceput sa ploua incet, dar nimeni nu vroia sa strice momentul cel mult asteptat.
Baiatul cu ochii verzi si cret s-a asezat in genuchi in fata mea si cu vocea lui armonioasa mi-a spus: "Nici o data sa nu te mai incredintezi oameniilor pe care nu-i cunosti, pentru ca nu stii ce iti pot face, dar tu Sam ai avut mare noroc cu mine ca te plac si m-am indragostit de tine si te iubesc!"
Atunci mi-am dat seama cata dreptate avea. M-am simtit prost fata de el, dar dupa ce a continuat fraza cu:" Vrei sa te casatoresti cu mine?", am sarit in bratele lui si am spus un "da" mare si din tot sufletul.

Iar asta a fost povestea din care sa intelegeti mesajul pe care vii l-am transmis.

Comentarii

  1. "Tu pentru mine esti un vis, iar visele se destrama. Si tu, ca orice vis te vei destrama si vei disparea usor.. " Ziceam odata.. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste