Treceți la conținutul principal

Masinile si gropile

Prima parte: iti nenorocesti masina, asta e clar, iar dupa dai bani la service-ul auto de la coltul strazii.
A doua parte:iti bagi mintile in cap si te chinui sa nu mai dai in gropi. Si mai mereu o dai in bara.
A treia parte: te enervezi la culme si iti bagi picioarele in ele de gropi. Te duci frumoas acasa si-ti faci un desen cu toate pe care le cunosti pana in momentul actual. Bun, acum ai desenul, frumos desenat cu multe culori ca sa iasa in evidenta cele mai mari gropi. Esti in trafic cu cafeluta si cu muzica data la maxim si te uiti repede pe desen si incepi: "Baga-mi-as pe asta nu am vazut-o!" Acum deja ai invatat traseul pana la service.
A patra parte: mergi incet, fara cafeluta si fara muzica si stai cu ochii atintiti pe parbrizul spalat la benzinarie si incepi sa meditezi: "Nu mai dau in nici o groapa". Mergi ce mergi si la un moment dat iti suna telefonul "nevasta/ barbatul". Vorbesti ce vorbesti, uiti de desen si de concentratie si iei cel mai mare canal in plin. Enervat la maxim de duci la service, deja te cunosc mecanicii si iti face reducere la reparatii.
A cincea parte: deja stii toate gropile si te rogi sa nu mai apara alta. Dupa atata fericire incepi sa dai din nou in gropi, pentru ca mereu o sa existe gropi in Romania.

Muzica...


Banc..
Doi scoţieni într-un cort:
- John, dormi?
- Nu, ce vrei?
- Dă-mi 50 de penny.
- Dorm, dorm...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana