Masinile si gropile

Prima parte: iti nenorocesti masina, asta e clar, iar dupa dai bani la service-ul auto de la coltul strazii.
A doua parte:iti bagi mintile in cap si te chinui sa nu mai dai in gropi. Si mai mereu o dai in bara.
A treia parte: te enervezi la culme si iti bagi picioarele in ele de gropi. Te duci frumoas acasa si-ti faci un desen cu toate pe care le cunosti pana in momentul actual. Bun, acum ai desenul, frumos desenat cu multe culori ca sa iasa in evidenta cele mai mari gropi. Esti in trafic cu cafeluta si cu muzica data la maxim si te uiti repede pe desen si incepi: "Baga-mi-as pe asta nu am vazut-o!" Acum deja ai invatat traseul pana la service.
A patra parte: mergi incet, fara cafeluta si fara muzica si stai cu ochii atintiti pe parbrizul spalat la benzinarie si incepi sa meditezi: "Nu mai dau in nici o groapa". Mergi ce mergi si la un moment dat iti suna telefonul "nevasta/ barbatul". Vorbesti ce vorbesti, uiti de desen si de concentratie si iei cel mai mare canal in plin. Enervat la maxim de duci la service, deja te cunosc mecanicii si iti face reducere la reparatii.
A cincea parte: deja stii toate gropile si te rogi sa nu mai apara alta. Dupa atata fericire incepi sa dai din nou in gropi, pentru ca mereu o sa existe gropi in Romania.

Muzica...


Banc..
Doi scoţieni într-un cort:
- John, dormi?
- Nu, ce vrei?
- Dă-mi 50 de penny.
- Dorm, dorm...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste