Treceți la conținutul principal

Misterul iernii (1)


Era frig si nimeni nu vorbea. Aburii ieseau din gura lor, dar nici un sunet. Stateau pe banca lor din parcul alb nins de aseara. Doar doi copii chinuiti de sanii se mai auzeau. Cand el a vrut sa spuna ceva, telefonul a sunat, dar nu a raspus, nu vroia sa strice momentul. Ce moment? Un moment de liniste pura care pe mine ma enerva.

Dupa 5 minute de stat ca statuia au pornit catre lac. M-am luat si eu dupa cei, dar fara sa fiu vazuta si m-am pitit dupa pomul alb care mai avea putin si cadea din cauza greutatii.

Erau indragostiti, dar nu au sos nici o vorba. Se uita unu la altul parca era un paravan intre ei nu imi puteam da seama ce se intampla. Zgomotul cheilor scoase din buzunarul fetei ma ducea cu gandul ca ar vrea sa plece, dar nu, le arunca in lac. De ce? Erau cheile unde locuiai ei. Dar de ce l-a aruncat.

Amurgul se lasa si gerul stapanea parcul. Nu se mai afla nimeni in parc, doar eu, el , ea si misterul pe care trebuia sa-l dezleg.

----Va urma----

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana