Treceți la conținutul principal

Cand cineva nou intra in viata ta

Astazi este ultima zi din semestrul I. Peripetii cu rasete si lacrimi cu jigniri. Am trecut si peste asta si m-am refugiat cu Steff la Mc apoi in parc.

Sampoanele noastre sunt de toate categoriile de la par vopsit pana la matreata. In fiecare luna cumparam cate un produs nou cu marca diferita. Acum ne-am dat seama ca sunt prea multe care nici nu le-am terminat. Asa ca m-am gandit ca trebuiesc asezate in ordinea in care trebuie folosite ca sa scapam de ele.

Depilda eu am prostul obicei ca la o luna sa imi schimbi marca de sampon. Asta nu este nimic, dar dupa noua regula de folosire "dupa continut" imi este foarte greu sa ma abtin de la noua marca de sampon luata acum o zi. Nu o sa folosesc sampoanele dupa regula pentru ca ti se pare m-ai frumos si esti tare curioasa sa experimentezi noua marca de sampon. La un momet dat o sa inceapa sa expire si doar asa am sa pot scapa de ele.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana