Treceți la conținutul principal

Viata noua, asteapta-ma ca vin (Cap XII)Sebi a terminat repede de completat acele harti si i le-a inapoiat lui Alesis. Alesis le-a bagat in niste dosare a scris numele nostru si s-a intos catre noi:


-Sunteti gata? ne-a spus el cu zambetul pe buze. S-a ridicat din scaunul lui confortabil si s-a indreptat catre ecranul imens din spatele lui.- Da, a spus Sebi foarte entuziasmat. Voi fetelor, sunteti bine?


-Da, am spus eu si pentru Dominic.


-Tu verzisorule, este bine, esti gata? s-a apropiat Sebi de mine pentru al vedea pe Verzisor.


-Da, Sebi, ma simt super bine.


- Atunci sa mergem, a zis el foarte bucuros.


Pentru el era usor, fireste, el a intrat pe acest ecran si a iesit de nenumarate ori. Pentru mine era prima oara cand faceam acest lucru. Si nici in mometul in care ne-am apropiat de ecran nu credeam ca este adevarat.

Inima nu ma mai asculta, venele se jucau leapsa, iar creierul meu avea vedenii. Niciodata nu m-am mai simtit asa de rau. Poate atunci cand m-am transformat, dar eram foarte mica.

Ne-am pus in linie in fata ecranului si ne-am luat de mana. Alesis ne-a spus cu o voce hotarata, prima oara m-am speriat:


-Incercati sa uitati de toti cei de pe Pamant, pentru ca o sa va fie greu sa treceti portalul.


-Ai inteles printesa? mi-a zis Sebi uitatndu-se la mine si parca batand un apropo.


- Da, am inteles. Am dat din cap si am inchis ochii. Mi-am pus barbia la piept si am tras aer pentru a-mi umple plamanii.


-Atunci, sa-i dam drumul. Am sa apas pe buton si cand ajung cu numaratoarea la trei, Sebi va plecat primul, pentru ca el stie ce se petrece in partea cealalta si va va ajuta sa coborati. Unu, doi si trei.


Cand a zis trei Sebi a si sarit in ecran. Mi-am ridicat privirea pentru a constata ca este adevarata toata chestia asta cu portalul. Alesis se uita la mine cu o privire relaxata.


-Haide printesa. Unu, doi si trei.


Gata, am ajuns. Prima impresie a fost "woaw". Nu credeam niciodata ca voi vedea asemenea lucruri.

Am iesit dintr-un pom, eram intr-o padure. Pasarile se auzeau cum ciripeau si eu imi simteam corpul. Lumea unde m-am nascut era la fel cu cea unde am crescut. Nimic schimbat. Eram in padure si totul era la fel, ca intr-o padure de pe Pamant. Sebi se uita la mine si a incercat sa nu vorbeasca, dar n-a putut sa se abtina.


-Ce zici, printesa? Mai vrei sa te mai intorci pe Pamant?


- Nu te grabi, inca nu am vazut mai nimic.


In momentul acela a zarit-o si Dominic. Era rosie la fata si respira greu. Nu putea sa sara din copac si Sebi a ajutat-o. Verzisor era alb ca varul si a incercat sa se prefaca ca nu ii este frica.


Nu mai simteam nici un dor de casa. Pe J. nici nu mi-l mai aminteam cum arata si eram tare confuza in legatura cu asta. Mi-a ramas privirea intr-un singur punct gandindu-ma la treaba cu J., iar Sebi si-a trecut palma prin fata mea ca sa ma trezesc.


Drumul care ne conducea inspre oras era plin de gropi, mocirla si multe animale salbatice. Vremea acolo era schimbatoare si chestia asta m-a enervat la culme. Am incercat sa ma linistesc si sa-mi vad de noua mea viata ce aveam sa o traiesc la maxim.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana