Treceți la conținutul principal

Am nevoie de voi, urgent

Poza pentru desktop
Am si eu o dilema. Intr-o seara frumoasa de noiembrie intr-un pe site-ul de socializare Facebook, cred ca toata lumea are asa ceva. Navighez eu ce navighez si cand de-o data vad la o pustoaica, nu se stie cati ani are, vad ca are doua dintre pozele mele de pe profilul meu de FB la ea pe profil si am ramas: WTF? astea sunt pozele mele!! Pozele acelea, precum si cea de mai sus sunt luate de pe site-ul asta , numai ca eu l-am editat, adica am pus un scurt text pe ele, ca sa le fac mai atragatoare. Le am pe FB la categoria "Poze pentru desktop", dar nu cred ca e frumos sa iei o poza dupa un profil si sa o pui la tine pe profil spunand ca e poza ta. Nu stiu cine are drepatate sau cine nu, dar pe mine m-a deranjat enorm.

Aaa, daca lua pozele simple, adica fara scrisul meu, nu ma deranja, ca na, sunt pozele site-ului acela. Dar in fine. Va las pe voi sa comentati.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana