Treceți la conținutul principal

Cărţi de dragoste

În general ne plac cărţile de dragoste, unde iubirea pluteşte în aer şi totul este roz. Sărim peste paragrafele în care el o înşeală sau când unul dintre ei are un accident. De ce ne plac atâtâ de mult cărţile de dragoste? Tânjim după ele pentru că şi noi vrem sa fim la fel ca ei. Să iubim mereu şi să fim iubiţi toată viaţa. Iubirea se dovedeşte a fi curată în aceste cărţi, dar unii nu ştiu că autorii s-au inspirat parţial din viaţa lor, doar scheletul poveştii este adevărat, restul este fantezia autorului, creează personaje şi intâmplări dorite nespus de mult de el în viaţa reală.

Comentarii

  1. Este adevarat. Dragostea perfecta mi se pare aproape imposibila. In carti este. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana