Treceți la conținutul principal

Ce este rutina?

   Rutina apare atunci când trece mult timp de când ai început un lucru. Uneori vrei să scapi de el pentru că a devenit plictisitor şi gesturile din trecut care erau uşor sâcâitoare, acum sunt motive de ceartă.   Rutina cred eu că este normală intr-o relaţie, dar cel mai important este să ştii să-i faci ceva, să ieşi cât mai repede la lumină. Cum?
   Încerci să faci lucruri noi şi să apreciezi persoana de lângă tine. Încearcă să o asculţi şi să faceţi lucruri distractive împreună. După ce reuseşti să ieşi din rutină, vor veni clipe frumoase şi totul va merge bine, atunci ai să te gândeşti cum să nu mai ai de-aface cu aceasta rutină ucigaşă.

Comentarii

 1. :) . . . totusi e greu sa iesi din rutina . Mi s-a intamplat . . .

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Mistocareala: eu cred ca daca ambii parteneri coopereaza.. nu cred ca e chiar asa de greu.

  RăspundețiȘtergere
 3. rutina apare oriunde, trebuie sa stim cum s-o depasim :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Din pacate intram in rutina de multe ori si greu mai iesim...cu rutina vine si stresul si acea "plictiseala" care ne ia toate viata din noi....

  P.S. Si eu te-am adaugat,merci :*

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana