Treceți la conținutul principal

Deja-vu sau altă viaţă?

Cred că de multe ori ţi s-a întâmplat să te opreşti pentru câteva secunde şi să spuni: "Parcă am mai văzut asta!" sau "Când m-am întors la tine şi am vorbit, parcă am mai făcut-o odată".Sentimentul este ciudat, crede-mă, dar spectaculos, nu-l poţi descrie în cuvinte.Şi cum spuneam că ţi se pare că ai mai făcut acel lucru, parcă nu poti să-ţi dai seama, unde şi când s-a mai întâmplat. Rămâni nemişcat 3 secunde şi după îţi revi.

De multe ori crezi că secvenţa este dintr-un vis şi ştii ce o sa facă sau ce o să spună persoana de lângă tine.

Am căutat pe net şi am găsit multe teorii ale Deja-vu-ului, aşa se numeşte această trăire.
Unii spun că am mai trăit o viata înainte de asta, alţii spun că sunt trăiri asemănătoare unor secvenţe din visele noastre. Acum nu stiu, aştept sa mă lumineze cineva.

Comentarii

 1. Da, ai dreptate... doar ca eu patesc asta la cele maiciudate chestii ;))

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu patesc asa ceva de multe ori, numai ca la mine se intampla la lucruri marunte! intr-un fel e ciudat dar imi doresc sa nu mai fie doar cateva secunde , sa dureze mai mult, atat faza cat si ceea ce vad inainte! din cate stiu eu , persoanele care patesc asta sunt persoane care ar putea prezice viitoarul!(asa am citit undeva, doar ca nu imi mai aduc aminte) :|

  RăspundețiȘtergere
 3. hai sa ne facem vrajitoareee.. muhahah :))

  Secundele alea sunt tulburatoare. Se mai intampla sa te tina mai mult si sa spui ca ai avut mai multe in timp ce intorci capul sau vorbesti.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana