Treceți la conținutul principal

Din trecut (Bârfe - III)

Emy...

Noul meu prieten este din alt oraş, ne-am cunoscut la un concert acum o săptămână şi am vorbit toată noaptea, după m-a adus acasă şi ne-am văzut în weekend, n-am făcut nimic exagerat, adică atunci când vorbesc cu el parcă totul se opreşte în jurul meu şi nu mai îmi este frică de nimic şi nimeni nu mă poate răni. Acum să vedem ce îmi rezervă viitorul.

Ştiu de tine, îmi aduc aminte anul trecut că de la depresia făcută după sărbători ai citit toate cele patru cărţi din Twilight, m-a uimit faptul că ai putut să le citeşti pe toate într-un timp aşa de scurt. Sper că şi acum ai să treci. Am văzut că ai scris pe blogul ăla al tău un articol, este cumva vorba de Dustin? V-aţi despărţit?

Răspunde-mi cât poţi tu de repede, Olivia.


Draga mea Olivia,

Îmi pare bine pentru noul tău băiat, poate am să-l cunosc şi eu.

Trec repede peste "depresie", stai liniştită.

A, nu, nu m-am despărţit, dar am petrecut nişte zile frumoase împreună şi acum că începe şcoala n-am să mai stau aşa de mult cu el, o să-mi fie dor... Nu mai am ce să-ţi mai spun.

Fratele tău Jack ce mai face?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana