Treceți la conținutul principal

Amintiri din viitor (II)

  Un accident teribil cu un mort şi 2 răniţi grav mi-a prelungit tura până pe la 70 de ore. Nu mă plâng pentru că am putut dormi cam două ore pe la ultimul etaj unde nu avea să trezească nimeni. Desigur, nu aveam să mă trezesc singură aşa că doctorul de la cardiologie mi-a trimis un mesaj care arata cam aşa “URGENŢĂ”, asta mă trimitea cu gândul la o sală plină de răniţi şi mai ales ţipete incontrolabile.    
  Am ajuns jos şi când am deschis uşa glisantă, patru oameni erau parcă făcuţi praf la propriu. Am început să le citesc fisa. Am constatat că nu aveau mai mult de 18 ani, aşa că părinţii lor trebuiau să fie îngrijoraţi. Am rugat o asistenta să încerce să ia legătura cu părinţii lor. După au urmat 12 ore în sala de operaţie. După ce am ieşit din tura iubitul meu avea să mă aştepte la ieşirea din spital. 

Comentarii

  1. Ai primit o invitatie la o leapsa!
    http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2012/02/leapsa-trafic.html
    Daca vrei sa te joci, esti bine venita >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana