Mai bine prieteni decât iubiți


Mi-am dat seama că cel mai bun prieten râde cu tine atunci când îţi merge bine, dar plânge cu tine atunci când eşti dărâmat. Ai puţini prieteni buni şi câteodată nu îi vezi, asta e greșala ta cea mai mare. Îi observi doar atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

Mai bine o prietenie adevărată bazată pe încredere, decât o relaţie nenorocită. 
Mai bine o persoană care să iasă cu tine în oraş atunci când îţi merge greu, decât certuri interminabile la telefon.
Mai bine o persoană care să te scoată în oraş pentru că îi este drag de tine, decât ieşiri în oraş făcute din obligaţie.


Mai bine prieteni decât iubiţi. 


Comentarii

  1. categoric ai dreptate cu comparatiile facute, dar uneori relatiile sunt si fericite.. iar alteori prieteniile sunt si nefericite.. :| cred ca depinde de fiecare in parte, de cine da si ce noroc are..

    RăspundețiȘtergere
  2. In cartile de psihologie se vorbeste despre acest taram si aceste limite. Prietenia este una , relatia este alta , dar limita intre ele este foarte firava si de multe ori este incalcata sau se fac confuzii .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu generaliza , depinde de situaţie şi caz şi mai ales , în general , depinde de fiecare . Cel mai bine este să ştii / să poţi să le îmbini pe ambele , atunci se va naşte o situaţie ce nu se va compara cu niciuna din cele două , se numeşte iubire , dragoste , devotament sau toate la un loc . E idealul vieţii !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma uit la sormea si la prietenul ei .. mereu se cearta .. nu exista sa stea 2-3 ore fara sa se certe ..

    RăspundețiȘtergere
  5. daca asa cum zici tu intre prieteni , unul dintre el simte ceva mai mult pentru celalalt, atunci fie veti fii iubiti, fie va veti desparti pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere
  6. pritenia cu cineva de sex opus cred ca este f delicata.tb avut grija.insa cu siguranta ca poate exista,si inca ceva f frumos.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste