Treceți la conținutul principal

Mai bine prieteni decât iubiți


Mi-am dat seama că cel mai bun prieten râde cu tine atunci când îţi merge bine, dar plânge cu tine atunci când eşti dărâmat. Ai puţini prieteni buni şi câteodată nu îi vezi, asta e greșala ta cea mai mare. Îi observi doar atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

Mai bine o prietenie adevărată bazată pe încredere, decât o relaţie nenorocită. 
Mai bine o persoană care să iasă cu tine în oraş atunci când îţi merge greu, decât certuri interminabile la telefon.
Mai bine o persoană care să te scoată în oraş pentru că îi este drag de tine, decât ieşiri în oraş făcute din obligaţie.


Mai bine prieteni decât iubiţi. 


Comentarii

 1. categoric ai dreptate cu comparatiile facute, dar uneori relatiile sunt si fericite.. iar alteori prieteniile sunt si nefericite.. :| cred ca depinde de fiecare in parte, de cine da si ce noroc are..

  RăspundețiȘtergere
 2. In cartile de psihologie se vorbeste despre acest taram si aceste limite. Prietenia este una , relatia este alta , dar limita intre ele este foarte firava si de multe ori este incalcata sau se fac confuzii .

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu generaliza , depinde de situaţie şi caz şi mai ales , în general , depinde de fiecare . Cel mai bine este să ştii / să poţi să le îmbini pe ambele , atunci se va naşte o situaţie ce nu se va compara cu niciuna din cele două , se numeşte iubire , dragoste , devotament sau toate la un loc . E idealul vieţii !

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma uit la sormea si la prietenul ei .. mereu se cearta .. nu exista sa stea 2-3 ore fara sa se certe ..

  RăspundețiȘtergere
 5. daca asa cum zici tu intre prieteni , unul dintre el simte ceva mai mult pentru celalalt, atunci fie veti fii iubiti, fie va veti desparti pentru totdeauna

  RăspundețiȘtergere
 6. pritenia cu cineva de sex opus cred ca este f delicata.tb avut grija.insa cu siguranta ca poate exista,si inca ceva f frumos.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana