Treceți la conținutul principal

Vreau idei

Pfff. Am început să zic foarte des "pff". Nu ştiu ce de, dar mi se pare amuzant. Acum că am stat 12 ore în pat la telefon cu cel mai bun prieten, care m-a ajutat să ies din starea de sterieți, acum pot spune că sunt fresh şi pot să scriu ceva pe blog. Ţin tare mult la blogul ăsta şi nu vreau să pierd din faimă şi să nu vă pierd nici pe voi. Dacă nu pot intra deloc pe blog, o saptaman, două. Voi scrie din timp şi le voi programa. ;)) hihi.

Titlul nu coincide cu ce-am zis până acum, dar va urma.

Peste exact trei zile, este ziua de naştere a tatălui meu. Până aici e ok. Dar fază este că nu am nici cea mai mică idee ce să-i cumpăr.

Aveţi idei, ceva?

Comentarii

  1. pai, cumpara-i un ceas sau ceva...oricum e tatal tau, sigur o sa-i placa un cadou de la fiica ei ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu stiu ...ceva simbolic care sa il reprezinte...sau chiar o fotografie intr-o rama cu toata familia ...PS: Eu asta i-au luat la mama de ziua ei :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana