Treceți la conținutul principal

Martie - Aprilie


Era într-o după-amiază, când soarele se bucura de ultimele minute de glorie, iar luna îşi făcea mândră apariţia. Ea stătea în veranda casei pe un şezlong, alături de o carte bună şi un pahar înalt umplut jumătate cu ceai rece. Vântul se înteţea, iar valurile mării începeau să bată şi mai tare, nu se vorbea de nicio furtună la televizor, dar în sufletul ei furtuna se instalase deja.

Trecuseră 5 luni de când el nu-i dăduse niciun semn de viaţă. Inima ei se zdrobi în bucăţi minuscule, nu ştia unde să se ducă, nu încerca să scape de acea senzaţie de vinovăție. Da, ea credea că este vinovată, că din cauza ei, el a plecat, dar nu ştia ce schimbări se petrecuseră în sufletul lui. El plecase, pentru că îi era frică să întemeieze o familie, pentru că nu se putea împărţi în trei: birou, scrisul cărţii şi ea.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

Limba păsărească era vorbită de generaţia mea. Eram în faţa blocului şi ca să nu audă toţi vecinii ce puteam noi la cale, preferam să vorbim într-un limbaj numai de noi cunoscut. Am căutat prin mai multe surse şi am ajuns la această limbă păsărească. Pot spune că este destul de greu, dar dacă ai cuvântul în minte şi îl desparţi în silabe, poţi să vorbeşti foarte uşor pe această limbă. Îţi trebuie mult exercițiu.

Şi avem...

După vocalele A E I O U se pun următoarele:

 A = pa
 E = pe
 I = pi
O = po
U = pu

Exemple:

da = dapa
nu = nupu
bine = bipinepe
rău = răpaupu
te iubesc = tepe ipiupubepesc
îmi placi = ipimipi plapacipi (asta suna haios)
îmi place blogul tău = ipimipi plapacepe blopogupul tapaupu


O zi obişnuită din viaţa mea

O zi obişnuită din viaţa mea, acum, înseamnă să mă trezesc la 9 AM şi să mă pregătesc pentru a pleca la şcoală. Nu este chiar aşa de uşor precum pare. Eu obişnuită cu trezitul de dimineaţă, adică pe la 6AM, atunci când eram în şcoala generală, acum îmi este foarte greu. Programul de la şcoală este foarte încărcat şi nu-mi mai rămîne timp şi pentru mine. Pentru activităţiile pe care aş vrea să le fac, care îmi fac plăcere, nu care sunt greu de efectuat şi au un timp anume de terminat.

Kung Fu Panda 2 dublat in romana

Kung Fu Panda 1
M-am uitat la prima parte acum cateva zile si este foarte interesant filmul. Prima parte o ai aici.Kung Fu Panda 2
Iar partea a doua e si mai frumoasa si o gasesti aici dublata in romana