Nu ma interesează banii


"Nu mă interesează banii, eu vreau cariera" - asta ar spune orice fată care ştie ce vrea de la viaţă. Nu se lasă copleşită de bărbaţi cu bani. Ţine chiar şi cu dinţii de cariera ei şi de locul de muncă. Vrea să iasă în evidenţă prin munca depusă de ea nu de numele soţului ei, care este cel mai bogat din zonă.

Acum citesc o carte "Valea păpuşilor" scrisă de Jacqueline Susann şi m-a făcut să cred mai mult în cariera pe care vreau să o urmez.

Despre ce este vorba în carte?



În prima parte a cărţii ne este prezentată viața Annei, care vine în New York pentru a munci, pentru aş face o carieră. Fiind nouă ea încearcă să se împrietenească cu mai mulţi oameni, printre care cu un bărbat pe nume Allen. În primele săptămâni au ieşit în oraş ca simpli prieteni, iar după câteva luni, Allen îi mărturiseşte că este miliardar. Anne fiind superbă, Allen o obligă să se căsătorească cu el. Acum să vedem ce se întâmplă...

Unde voiam să ajung: că unele fete/femei, nu se uită la banii bărbaţilor. Cele independente vor să-şi facă singure un viitor şi să se bucure la bătrâneţe de muncă pe care au depus-o.

Şi eu cred că aşa este cel mai bine.

Comentarii

  1. Asa te vreau!:D:> Biig like pt. postare! :* Succes cu cariera! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mi se pare normal curentul asta de femeie de cariera... uita sa fie neveste, mame tipele astea ce sa mai zic de dorinta de a face copii!
    Unele nici nu au in gand maritisul, ti se pare normal? Nu zic sa o femeie trebuie sa depinda de barbat, dar de aici pana la extreme din astea.
    Fiecare face ce vrea cu viata lui, totusi e mai bine sa stii ce vrei sa faci cu viata ta decat sa n-ai nicio idee... si stiu cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pato: nici tu n-ai inteles...eu m-am referit ca dupa ce termini liceu sau facultatea, incerci sa-ti gasesti ceva de munca. nu sa vina unu pe care deabia l-ai cunoscut si sa te mariti cu el, pentru ca toata viata ta de la 24 de ani este compromisa. El daca are bani, iti dai seama ca o va tine pe femeie acasa si ea nu va mai avea servici. Si nu am zis ca femeia de cariera nu vrea sa aiba copii, ba vrea, dar dupa ce reuseste sa faca ce a vrut cu viata ei, cu cariera ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Emme la 35-40 de ani deja o sa zica ca e batrana pentru copii, cunosc cazuri reale... nu-l faci ca femeie pana in 27-28 de ani de preferinta varsta mai frageda nu mai merge, le e frica nu stiu ce-i cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pato: se vede ca nu ai inteles ce am vrut sa zic. Ma refeream la femeile care fac facultate si la munca gasesc pe cineva de nivelul lor si ca bani si ca intelect. si pe urma fac copii etc, dar femeia sa ramana cu servici, nu sa stea acasa pe banii sotului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai scris foarte frumos Emme si ma bucur ca nu te incanta banii. Chiar ma bucur sa aud ca exista persoane care nu pun banii pe primul loc.
    Ai toate felicitarile si tot respectul !

    Sa ai o zi de duminica frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  7. vioreld: multumesc frumos. :* o duminca la fel de frumosa :D

    RăspundețiȘtergere
  8. in sfarsit mai zice cineva lucrurilor pe nume.. cred ca multe "pitipoance de dorobanti" ar trebui sa citeasca si sa inteleaga cartea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru articol. Apreciez femeile care sunt dependente financiar. Dovediti ca si voi puteti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te interesează banii, dar nu ai soţului/iubitului. Pentru că implicit carieră = bani = independenţă.
    E un lucru bun care ar trebui să fie luat în considerare de mai multe individe care se cred femei. Dar din nefericire ele se complac în starea lor de mimoze de mall şi preferă să cheltuie banii altora. (iarăşi)Dar cum spunea o prietenă de a mea: dacă bărbaţii îs proşti şi-şi cheltuie banii cu aşa creaturi, e problema lor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum invat limba pasareasca?

O zi obişnuită din viaţa mea

”Pana la infinit” - O declaratie de dragoste